Romance TV a fost lansat în exclusivitate în grila UPC - Zona de televiziune

Romance TV a fost lansat în exclusivitate în grila UPC


Romance TV, postul de televiziune german, care se adresează în special femeilor prin emisiunile sale cu teme romantice este disponibil în exclusivitate clienților UPC România și se regăsește în EPG la poziția 113.

Formatul postului Romance TV este operat la nivel internațional de către Mainstream Networks Holding, o filială a Mainstream Media AG, partenerul celebrei companii media ZDF Enterprises. Tim Werner, CEO Mainstream Networks a declarat: „După marele succes realizat de Romance TV în Germania, Austria și Polonia, ne bucurăm foarte mult că am lansat postul Romance TV în România, în exclusivitate la UPC. Romance TV prezintă publicului român un nou concept de filme și seriale romantice de calitate Astfel, prin lansarea canalului pe platforma UPC aducem publicului român cele mai valoroase și apreciate mărci de pe piața europeană. Programul Romance TV este disponibil deocamdată în formă lineară, având însă opțiunea deschisă și pentru VoD”.

Romance TV prezintă adaptări cinematografice ale celor mai celebre bestseller-uri scrise de Rosamunde Pilcher, Inga Lindström, Barbara Wood, seriale premium cum ar fi „O Croazieră de Vis” („The Dream Voyage”), telenovele ca „Dragoste furtunoasă” („Storm of Love”) precum și biografii ale unor femei puternice, adevărate modele de inspirație. Paleta de programe este modernă, pozitivă și pasională, prezentând divertisment romantic de calitate, non-violent, concentrat pe o audiență feminină sofisticată cu media de vârstă de peste 30 de ani+. Filmele, producțiile TV și serialele celebre de succes în întreaga lume sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la Romance TV.

Programul Romance TV este adaptat permanent la sărbătorile și tradițiile fiecărui teritoriu unde difuzează producțiile sale. Astfel, pe 8 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Romance TV va sărbători printr-un program special, dedicat tuturor femeilor.

În scurt-metrajul Cupluri difuzat de la ora 15:30, actrițe și actori celebri își povestesc aventurile amoroase în fața unui psihiatru invizibil. În serialul Hoțul de Inimi, urmărim povestea unui preot văduv care se confruntă cu o diversitate de obstacole în încearcarea de a-și crește singur copiii. Acest serial va reuni garantat întreaga familie în fața televizorului în fiecare zi de la 19:25 începând cu 8 martie.

Sărbătorile Pascale aduc în program personaje feminine puternice și speciale. Pe data de 16 aprilie de la ora 21, vă dezvăluim tainele vieții celei mai renumite femei pedagog din lume, Maria Montessori. În filmul Maria Montessori - o viață pentru copii urmărim traiectoria vieții unei femei care și-a dedicat întreaga viață luptei pentru copiii aflați în dificultate.

În filmul Madame Nobel - O iubire pentru pace urmărim desfășurarea unei relații foarte speciale, dintre Bertha von Suttner și Alfred Nobel. Filmul e programat pentru seara zilei de 17 aprilie, de la ora 21.

Despre Romance TV:

Romance TV vă oferă posibilitatea de a petrece timpul într-un mod interesant, urmărind o poveste senzuală cu final fericit, cu programe romantice despre lumea îmbătătoare a emoțiilor în relațiile romantice, familie, prietenii si ostilități. În același timp, Romance TV se concentrează asupra conținutului premium atractiv, cu impact mare de audiență. Seriile și filmele naționale și internaționale din diverse genuri, de la comedii romantice, biografii și până la teatru și filme de epocă, completează programul fiecărui canal național. Canalul digital este operat de către Romance TV Romania Betriebs GmbH, o societate ce aparține de Mainstream Networks Holding. Romanace TV este distribuit ca un canal de televiziune Pay TV în Germania, Austria și Elveția, prin cablu și prin satelit, precum și prin intermediul IPTV, dar și prin intermediul abonamentelor la Sky, Vodafone, Unitymedia, Deutsche Telekom și M7. Pe plan internațional, Romance TV funcționează ca un canal independent în Polonia, fiind distribuit prin cablu și satelit și poate fi recepționat, printre altele, prin intermediul nc +, Polsat, UPC, Vectra și Toya.

Despre UPC:

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații de pe piața locală, este lider în domeniul inovației în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit și analogică), Internet în banda largă și telefonie în aproximativ 300 de localități. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.245.200 de clienți la universul digital și le oferă experiențe uimitoare. Premierele UPC pe piața din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar și a internetului de mare viteză, Fiber Power 500 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc.

Liberty Global, plc. este liderul industriei mondiale de comunicații prin cablu, cu operațiuni în peste 30 de țări în Europa, America Latină și Caraibe. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală și le oferim posibilitatea de a descoperi și experimenta posibilități nelimitate. Serviciile noastre 3Play - televiziune, Internet în bandă largă și telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor rețele de generație următoare și prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 59 milioane de clienți. Liberty Global desfășoară operațiuni în 12 țări din Europa, brandurile incluzând Virgin Media, Ziggo, Unitymedia, Telenet și UPC. Grupul LiLAC operează în peste 20 de țări în America Latină și Caraibe, prin brandurile VTR, Flow, Liberty, Mas Movil și BTC.
Previous
Next Post »