Noutăți în martie 2017 la HISTORY - Zona de televiziune

Noutăți în martie 2017 la HISTORY


Alfie Allen și istoria fotbalului NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 18 martie, în fiecare sâmbătă, de la 22:00

Alfie Allen e nebun după fotbal. A jucat pentru echipa de tineret a Arsenal, a participat la numeroase meciuri de fotbal între celebrităţi şi chiar a cântat la emisiuni. Alfie a crescut în epoca de glorie a Premier League şi vrea să afle mai multe despre istoria acestui frumos sport. În acest serial, el călătoreşte de-a lungul şi de-a latul Regatului Unit pentru a explora momentele definitorii din istoria fotbalului britanic. Pe parcursul călătoriei sale, Alfie întâlneşte numeroase personalităţi sportive şi ajunge în locuri neaşteptate. Serialul cuprinde interviuri cu Sol Campbell, Andy Cole, Cyrille Regis, echipa feminină de fotbal a Angliei, Keith Allen şi nu numai.


Povestea adevărată a unei cârtițe (sezonul al doilea)
din 28 martie, în fiecare marți, de la 23:00

Bazat pe fapte reale, Povestea adevărată a unei cârtiţe se întoarce la HISTORY® în martie cu un nou sezon. Charles Falco (Damon Runyan) e unul din cei trei oameni care s-au infiltrat în trei bande diferite de motociclişti. Cu bogata sa experienţă şi curajul extraordinar, Falco a ajutat poliţia să aresteze membrii unora din cele mai temute bande din America. Prin intermediul unei combinaţii de interviuri şi reconstituiri de înaltă calitate, fiecare episod al serialului dezvăluie un nou pas din investigaţia lui Falco asupra activităţilor ilegale ale bandelor. În urma colaborării cu forţele de ordine şi cu ajutorul materialelor din cartea lui Falco şi cercetărilor asupra rivalităţilor dintre bande, serialul surprinde realităţile contraculturii „proscrişilor pe motociclete”.


Arme născute din foc (sezonul al treilea)
din 23 martie, în fiecare joi, de la 22:00

Arme născute din foc se întoarce la HISTORY® cu un nou sezon! Cei mai buni meşteri din Statele Unite se întrec să făurească arme de colecţie. Fiecare episod ne aduce în atenţie patru noi concurenţi, care recreează cele mai impresionante arme din istorie, de la securi vikinge la katane sau pumnale indiene. Acestea trebuie apoi să facă faţă evaluării stricte şi testelor dure impuse de experţii noştri, printre care se numără J. Neilson, Doug Marcaida şi David Baker,reveniţi din sezoanele precedente, precum şi nouvenitul Jason Knight. În noul sezon, forja se încinge cu noi şi inedite provocări, care vor ridica standardele mai sus ca oricând. Campionii din sezoanele anterioare se întorc pentru a-şi apăra titlul, iar preferaţii fanilor reapar pentru o a doua şansălavictorie.Şioseriedenoi concurenţi vor vedea dacă au calităţile necesare pentru a deveni campioni. Cu toţii sunt meşteri pricepuţi, dar numai cel mai bun va fi încoronat campion la Arme născute din foc.


Pe urmele antichităților (sezonul al unsprezecelea)
din 6 martie, de la 20:00

Aici nu vorbim despre antichităţile bunicii! Colecţionarii precum Mike Wolfe şi Frank Fritz şi-au propus să recicleze America, chiar dacă asta înseamnă să sondeze grămezi de gunoaie ruginite sau să fie fugăriţi cu puşca de proprietari. Străbătând drumurile lăturalnice de-a lungul şi de-a latul Statelor Unite, cei doi îşi câştigă existenţa readucând relicve uitate la frumuseţea de odinioară şi transformând gunoiul unora în comoara altora. Vânătorii de antichităţi îi prezintă scotocind după chilipiruri, garaje sau magazii, întâlnind personaje pitoreşti şi ascultându-le poveştile uimitoare. Dacă credeaţi că antichităţilesunttranzacţionateîn buticuri luxoase, de către snobi îmbrăcaţi la patru ace, acest serialvăvaschimbapărerea-şivă va învăţa câte ceva despre istoria americană.
Previous
Next Post »