Noutăți în martie 2017 la Crime + Investigation - Zona de televiziune

Noutăți în martie 2017 la Crime + Investigation


Vânătorul de criminali (sezonul al patrulea)
din 6 martie, lunea şi joia, de la 21:00

În martie, lt. Joe Kenda şi echipa sa din Colorado Springs se întorc la Crime + Investigation cu sezonul 4 din „Vânătorul de criminali”. Cel mai urmărit reality-show poliţist din America îi urmăreşte pe Kenda şi echipa acestuia, care au rezolvat peste 387 cazuri de crimă, cu o rată de succes de 92%. Veniți alături de lt. Joe Kenda în timp ce ne prezintă câteva dintre cele mai dificile cazuri de crimă la care a lucrat împreună cu echipa sa. Explorați dedesubturile lumii interlope americane pe CI ® și aflați secretele activității unuia dintre cei mai buni detectivi de la Omucideri.


Lumea criminalilor NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 2 martie, în fiecare joi, de la 22:00

Luna aceasta, „Lumea criminalilor” vine la CI ®. Acesta e serialul care investighează cele mai faimoase crime din lume şi le dezvăluie telespectatorilor gândirea şi motivele ucigaşilor care le-au comis. Experți de la FBI, Scotland Yard și din rândurile anchetatorilor de la Omucideri examinează probele de la locurile crimelor, realizează profilul fiecărui criminal și descriu detaliile criminalistice înfiorătoare ale fiecărei omucideri, explicându-ne când, de ce și cum a înfăptuit vinovatul crima și cum a fost elucidat fiecare caz. Uneori, pentru a prinde un criminal, trebuie să gândești ca unul.


Monstrul din familia mea (sezonul al doilea)
din 24 martie, în fiecare vineri, de la 22:00

Serialul „Monstrul din familia mea” pătrunde în lumea criminalilor celebri dintr-o perspectivă unică, rareori explorată. În fiecare episod, membri ai familiilor ucigaşilor ies la lumină pentru a consola familiile victimelor. Fiecare episod urmăreşte povestea unei persoane care, cu ajutorul Melissei Moore (în imagine), fiica lui Keith Hunter Jesperson, „Criminalul zâmbăreţ”, ia legătura cu familia victimei rudei sale pentru a-şi exprima părerea de rău şi empatia faţă de suferinţa acestora. Doar pe CI ® în luna martie.
Previous
Next Post »