Noutăți în luna martie 2017 la TV Paprika - Zona de televiziune

Noutăți în luna martie 2017 la TV Paprika

Preparate de sărbătoare cu Schuhbeck PREMIERĂ
din 15 martie, de la 20:00

Fie că este vorba despre Ziua Mamei, o petrecere la iarbă verde sau o logodnă – există întotdeauna un motiv suficient pentru a sărbători sau a primi musafiri. Bucătarul popular ne surprinde şi de această dată cu reţete excelente – începând de la fripturi pentru masa festivă de duminică sau meniuri festive clasice de excepţie, până la delicatesele savurate la întâlnirile cu prietenii sau la rendez-vous-uri.


Sănătos și delicios PREMIERĂ
din 6 martie, de la 21:00

Bucătarii Jasmine şi Melissa Hemsley sunt specialiştii mâncărurilor sănătoase. Reţetele incitante ale surorilor Hemsley conţin ingrediente nutritive care asigură un plus de energie celor care au obosit în cursul zilei.

Această emisiune culinară promovează un stil de viaţă conştient şi ne invită în lumea surorilor Jasmine şi Melissa Hemsley care oferă o nouă interpretare a alimentaţiei sănătoase, prezentându-ne într-o atmosferă plină de veselie reţetele lor fantastice fără cereale, gluten şi zahăr rafinat.


Rețete italiene cu Silvia Colloca PREMIERĂ
din 20 martie, de la 21:00

Prezentatoarea australiană de origine italiană, Silvia Colloca, îi iniţiază pe telespectatori în secretele culturii italiene, pe un fundal plăcut cu gătit şi poveşti cu invitaţii ei.

Călătorii gastronomice, în timpul săptămânii de la 23:00


Weekend-uri cu Rick Stein
din 1 martie

În acest serial dedicat artei culinare, Rick Stein cutreieră pieţe, restaurante, crame, cafenele şi baruri în căutarea celor mai gustoase mâncăruri şi celor mai bune reţete. Vom petrece weekenduri lungi de iarnă alături de Rick Stein descoperind împreună delicatesele culinare din Bordeaux, Reykjavík, Berlin, Viena, Bologna, Lisabona, Copenhaga, Cádiz, Salonic şi Palermo.


Gustul Portugaliei
din 15 martie

Emisiunea ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses. În acest serial, Rodrigo descoperă bogăţia, diversitatea şi caracterul inedit al bucătăriei portugheze prin festinuri fabuloase în restaurante cu stele Michelin şi gustări rapide la standurile de pe drum.


Dolce vita à la David Rocco
din 15 martie

Nu trebuie să fim bucătari calificați ca să preparăm bucate italiene fantastice – bucătăria italiană înseamnă simplitate și cum să combinăm mâncărurile simple, rețetele și trucurile, ca să creăm un fel italian cu adevărat fantastic, prin care și viața devine mai frumoasă. Dolce Vita înseamnă chiar mâncarea care îi poate uni pe prieteni și pe membrii familiei, în timp ce se bucură unii de compania celorlalți, cel puțin la fel de mult ca de bucatele servite.
Previous
Next Post »