Noutăți în luna martie 2017 la TLC - Zona de televiziune

Noutăți în luna martie 2017 la TLC


Viața la 300 kg
începând de joi, 2 martie, de la 22:00

În cadrul acestui reality show, facem cunoștință cu și urmărim viețile unor oameni care cântăresc peste 300 kg și care au acceptat împreună provocarea de a slăbi, pe parcursul unui an, sute de kilograme. Fiecare episod ne spune o poveste emoționantă a unui om care a luat decizia de a slăbi pentru a-și salva și schimba complet viața. Pe parcursul acestei călătorii, vor face față operațiilor riscante, problemelor de dependență și sentimentului de neputință, în speranța că vor izbândi și vor putea fi mândri de ei.


Un nou-născut la fiecare minut - Marea Britanie
începând de duminică, 5 martie, de la 21:00

Liverpool Women’s Hospital are cea mai mare maternitate din toată Europa, iar acest documentar revelator surprinde traumele, dramele, euforia și sentimentul de ușurare de după nașterea în siguranță a unui copil. În episoadele următoare, facem cunoștință cu o viitoare mămică în vârstă de 17 ani, care se pregătește pentru nașterea primului său copil, plus un cuplu luat prin surprindere de sarcina care le-a schimbat complet planurile de căsătorie. Cu o dublă perspectivă, acest documentar ne prezintă tensiunea și temerile viitoarelor mămici, precum și profesionalismul și empatia personalului care le sprijină pe parcursul întregii experiențe.


90 de zile până la nuntă
începând de marți, 14 martie, de la 21:00

Cinci străini intră în SUA în baza unor vize de logodnă pentru a locui cu partenerii lor pentru prima dată – însă au la dispoziție doar 90 de zile pentru a se căsători sau trebuie să plece. Acest fascinant reality show revine pentru a urmări suișurile și coborâșurile mai multor cupluri pe parcursul celor 90 de zile care le schimbă viața și care dovedesc că dragostea poate face minuni. Vor trebuie să depășească bariere lingvistice, să facă față șocului cultural și scepticismului prietenilor și al familiei – toate acestea, contracronometru, de la primul pas pe tărâm american. În episodul următor, facem cunoștință cu Nicole, din Florida, și Azan, din Maroc, care sunt logodiți și au o relație la distanță pe internet și care s-au întâlnit acum pentru a descoperi dacă au, într-adevăr, lucruri în comun. Vor plânge de bucurie sau de supărare când se vor întâlni? Mizele sunt extrem de mari, iar cuplurile trebuie să ia o decizie extrem de importantă: să se căsătorească sau să-și trimită partenerul înapoi acasă.


Înconjurați de fete
începând de luni, 27 martie, de la 22:00

Când Danielle și Adam Busby au devenit părinții primului set de cvinteți de sex feminin din Statele Unite, au avut ceva de lucru. Însă acum că micile domnișoare au deja 15 luni și au început să meargă, viața în casa familiei Busby este mai haotică decât a fost vreodată! Danielle și Adam își petrec tot timpul alergând după fetițe, îmbrăcându-le, îmbăindu-le și hrănindu-le – toate acestea în timp ce le acordă fiecăreia dintre ele, precum și surorii mai mari Blayke toată atenția de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Probleme există, însă Danielle și Adam sunt hotărâți să le depășească în contextul primului Halloween al fetelor, al vacanței familiei și al îngrijorării privind necesitatea unei operații oftalmologice pentru Hazel. Pentru familia Busby, fiecare zi este o provocare de parenting nouă și incitantă.
Previous
Next Post »