Noutăți în luna martie 2017 la ID Xtra - Zona de televiziune

Noutăți în luna martie 2017 la ID Xtra


Anii 1980: Cel mai letal deceniu
începând de miercuri, 1 martie, de la 22:00

A fost deceniul banilor mulți, al atitudinilor puternice și al părului lung, însă anii 1980 au avut și partea lor întunecată în Statele Unite. Într-o țară aparent consumată de lăcomie și ambiție, America s-a aflat, de asemenea, sub influența celui mai mare val de crimă din istoria sa. Acest serial de investigații criminalistice bazat pe evenimente reale oferă o privire în culisele acestor cazuri din viața reală, așa cum și le amintesc ofițerii și agenții de poliție implicați. De la crima unui renumit cuplu de agenți de bursă, aparent fericiți, în casa lor din Hamptons, la povestea de viață care a servit drept inspirație pentru filmul Atracție fatală, aceste crime definesc drama și excesul acestui deceniu.


O crimă memorabilă
începând de vineri, 10 martie, de la 22:00

Serialul revine pentru a ilustra crimele cele mai terifiante de altădată, când crima a izbucnit din aceleași cauze întunecate ca în prezent - pasiune, gelozie, lăcomie și răzbunare - însă poliția a trebuit să prindă criminalul folosind doar o trusă pentru prelevarea amprentelor și un suport de cărți de vizită. În acest nou serial, urmărim povești în care crima se contopește cu aristocrația în Hawaii anilor 1930, niște adolescenți obsedați de sex pun la cale o serie de omoruri în Nebraska anilor 1950 și o întreagă familie este împușcată mortal în Santa Cruz, în anii 1970, ducând la un traseu prin comunele hippie psihedelice. Reconstituirile unor perioade teribile scot la iveală vremurile rele și surprind din nou cele mai memorabile crime ale secolului al XX-lea.


Tăcere mortală
începând de sâmbătă, 18 martie, de la 22:00

Mii de oameni se bucură de zonele rurale și de păduri în fiecare an, mergând pe munte și campând în regiuni mai îndepărtate, departe de civilizație. Însă această izolare atât de râvnită nu poate fi atât de sigură pe cât am spera, necazurile și pericolele aparând în mod neprevăzut. De la locuitorii insulelor cărora nu le plac intrușii la diverși pierde-vară cu rele intenții, pădurile și apele lumii pot fi un loc foarte periculos. Acest serial documentar prezintă experiențele de viață ale oamenilor care au explorat pădurile și au primit mai mult decât se așteptau.


Cutia Pandorei: Descătușarea răului
începând de joi, 23 martie, de la 22:00

Acest serial alcătuit din șase părți explorează ce se întâmplă atunci când o crimă obișnuită pornește un lanț înfiorător de evenimente și dezvăluie firele încurcate ale groazei. Chiar atunci când autoritățile cred că au rezolvat cazul, un nou detaliu demonstrează că nu sunt decât la început. Aceste investigații ar putea părea cazuri deschise și închise, însă pe măsură ce anchetatorii continuă săpăturile, ei pătrund tot mai adânc în locurile cele mai dificile. În fiecare episod de o oră, ni se reamintește la fiecare pas că lucrurile sunt departe de a fi ceea ce par. Perspectivele cuprinzătoare ale unor agenți de poliție cheie, interviurile personale cutremurătoare și reconstituirile captivante oferă un context și o piesă ajutătoare în acest puzzle ce reprezintă o întunecată cutie a Pandorei în materie de crime.
Previous
Next Post »