Noutăți în luna martie 2017 la CBS Reality - Zona de televiziune

Noutăți în luna martie 2017 la CBS Reality


Cu sânge rece (sezonul al cincilea)
din 11 martie, la sfârșitul săptămânii, de la 22:00 și 02:10

Combinând emoția unui mister cu experiența viscerală a dramei unei crime reale, „Cu sânge rece” se întoarce pe micul ecran cu cele mai șocante crime și urmărește detectivii pe măsură ce aceștia descoperă indiciile care i-au condus la criminal.


Vecini de coșmar (sezonul al cincilea)
din 13 martie, în timpul săptămânii, de la 08:40, 15:20 și 19:30 / reluare la sfârșitul săptămânii de la 12:00 și 21:10

Muzica dată tare, câinii care latră sau certurile pe locurile de parcare sunt dispute obișnuite între vecini. Ai putea însă să trăiești lângă un criminal condamnat care adoră muzica tehno, un cuib de droguri la subsol, sau chiar un hărțuitor semi-dezbrăcat? Acest serial dezvăluie iadul neobișnuit pe care unii oameni din Regatul Unit îl trăiesc, văzând cum e să trăiești lângă un adevărat vecin de coșmar.


Experiențe paranormale (sezonul al doilea)
din 13 martie până la 24 martie, în timpul săptămânii, de la 22:00 și 03:30 / reluare la sfârșitul săptămânii de la 23:40

Crezi în fantome, poltergeist și demoni? „Experiențe paranormale” te va purta prin întâlnirile reale terifiante cu supranaturalul. Vei auzi de la cei care au înfuntat aceste spirite de temut și vei urmări reconstituiri dramatice care îi vor atrage pe oameni înapoi la acele scene de confruntare.


Consilieri de probațiune (sezonul întâi)
din 27 martie, în timpul săptămânii, de la 22:00 și 03:30

„Consilieri de probațiune” îi urmărește pe ofițerii din Indianapolis, Indiana și pe cei eliberați condiționat cu care lucrează zi de zi. Eliberarea condiționată este o călătorie cu miză foarte mare unde orice mișcare greșită îi va duce direct în spatele gratiilor.
Previous
Next Post »