Noutăți în luna martie 2017 la Animal Planet - Zona de televiziune

Noutăți în luna martie 2017 la Animal Planet


Sezonul şerpilor
începând de luni, 6 martie, de la 15:30

Îi înfricoşează pe mulţi şi reprezintă o sursă continuă de fascinaţie. Ne avântăm acum în lumea misterioasă a unora dintre cele mai neînţelese creaturi din natură, cu Sezonul şerpilor. În Top 10 – Cei mai periculoşi şerpi, Nigel Marven prezintă cele mai periculoase specii din patru regiuni ale lumii, descoperind exemplare incredibile în tot felul de locuri, de la orezăriile din India până în zonele rurale din Anglia. Cererea pentru venin de şarpe, foarte necesar pentru cercetări medicale care salvează vieţi, a atins valori-record. Vânătorii de venin străbat globul în căutarea acestui lichid extrem de toxic, dar e o misiune foarte periculoasă, căci prima mişcare greşită ar putea fi şi ultima, pentru ei. În căutarea uriaşului anaconda porneşte pe urmele aventurierului şi fotografului Austin Stevens, care ajunge în Amazon ca să prindă sub apă un şarpe anaconda sălbatic şi să-l aducă pe uscat. Călătoriile lui continuă În căutarea cobrei regale, căci Stevens ajunge în junglele îndepărtate din sudul Indiei, pe urmele celui mai mare şarpe veninos din lume.


Costa Rica sălbatică
începând de luni, 3 martie, de la 21:00

Considerată giuvaerul Americii Centrale, Costa Rica este unul dintre locurile cu cea mai mare biodiversitate de pe glob. Prinse între două mări şi două continente, aici se găsesc mai multe habitate distincte, înghesuite într-un spaţiu foarte restrâns, căci în această ţară micuţă trăiesc peste o jumătate de milion de specii de animale. Programul special de o oră „Costa Rica sălbatică” explorează făpturile incredibile care supravieţuiesc aici – de la maimuţe care au ritualuri unice, bizare, până la un liliac care pescuieşte sau un leneş cu nişte prieteni foarte neobişnuiţi. Facem cunoştinţă cu specii rare şi foarte greu de văzut, cum sunt ocelotul şi puma, apoi explorăm o lume subacvatică fantastică, în care găsim cea mai mare concentraţie de rechini din lume. O călătorie printr-un loc extraordinar, unde natura continuă să surprindă şi să încânte ochiul.


Viaţa la şcoala de veterinari
începând de joi, 16 martie, de la 21:00

Această serie-documentar urmăreşte şase studenţi din anul IV, de la Facultatea de Medicină Veterinară a Universităţii din Pennsylvania, care ajung într-un punct de cotitură al vieţii lor: ultimele luni de şcoală. Este încununarea a patru ani de muncă susţinută, dar răsplătită pe măsură, în care tinerii au învăţat şi au făcut practică zi şi noapte, lucrând la tot felul de cazuri imprevizibile. Având acum acces fără precedent la cele două spitale universitare de renume internaţional ale facultăţii – Ryan Hospital pentru animale de companie şi New Bolton Center pentru animale mari – programul ne oferă o perspectivă inedită asupra a tot ce presupune munca unui veterinar în această lume extrem de competitivă.


Pitbuli şi condamnaţi
începând de marţi, 21 martie, de la 21:00

200 de pitbuli, 4 hectare prăfuite, într-un colţ uitat de lume şi nişte deţinuţi eliberaţi condiţionat. Ce au toate astea în comun? Alcătuiesc reţeta pentru reabilitare şi şansa la o nouă viaţă, atât pentru om, cât şi pentru cel mai bun prieten al său. În centrul întregii poveşti se află o femeie extraordinară, pe nume Tia Maria Torres, renumită ca dresor de pitbuli şi fondatoare a Centrului de Salvare Villalobos. În noul sezon al acestei serii, ea face tot ce poate, zi şi noapte, pentru a le oferi o a doua şansă celor care sunt gata să încerce – oameni şi câini în egală măsură. Tia are acum parte de noi provocări şi drame neaşteptate, căci se ocupă de fetele ei, Tania şi Mariah, se implică şi mai mult în conducerea centrului, e martora unuia dintre cele mai importante momente din viaţa lui Armando, unul dintre condamnaţii eliberaţi condiţionat cu care lucrează, şi se confruntă cu adopţia emoţionantă a unui pitbul care a mai fost adoptat de trei ori până acum, dar fără succes. Un singur lucru nu s-a schimbat în această poveste: obiectivul Centrului Villalobos, care îşi propune în continuare să salveze pitbuli din situaţii periculoase şi abuzive, străduindu-se să le găsească familii iubitoare, care să-i adopte pe termen lung.
Previous
Next Post »