Noutăți în luna februarie 2017 la AXN - Zona de televiziune

Noutăți în luna februarie 2017 la AXN


Capcana minții (sezonul al doilea)
din 20 februarie, de la 22:00

Daniel Pierce (Eric McCormack) este un profesor de neuropsihiatrie şi consultant FBI. Daniel este şi un schizofrenic paranoic care nu-şi ia pastilele şi simte că viziunile pe care le are sunt indicii către rezolvarea unor cazuri complexe. Daniel a fost recrutat pentru FBI de Kate Moretti (Rachel Leigh Cook), o fostă studentă care are încredere în instinctele lui, spre deosebire de alţi agenţi din departamentul ei. Paul Haley (LeVar Burton), directorul facultăţii, este un prieten vechi de-al lui Daniel care de obicei îl sprijină, însă îl şi foloseşte în avantajul şcolii. Daniel îi cere ajutorul şi lui Max (Arjay Smith), asistentul lui de la facultate care-l ajută să-şi menţină concentrarea.

Sezonul al doilea debutează cu Pierce în rolul de expert într-un proces împotriva unui motociclist acuzat de torturarea și uciderea soției sale. Procurorul General este Donny, fostul soț al lui Kate. După ce îl examinează pe motociclist, Pierce dă verdictul: din punct de vedere psihologic, acesta are un cu totul alt ego decât ce pare a fi. Relația lui Pierce cu Caroline (Kelly Rowan) începe să prindă contur; cu toate acestea, Caroline nu vrea să le dezvăluie celorlalți legătura dintre ei.

Informații suplimentare

Titlul original: Perception
Distribuția: Eric McCormack, Rachel Leigh Cook


Crimele din Hel (primele două sezoane)
din 4 februarie, de la 21:00

Atrăgătoarea consilieră Agnieszka Lubczynska (Magdalena Boczarska) îşi petrece concediul la mare în Polonia când descoperă un cadavru. De investigaţie se ocupă Tomek Nowinski (Wojtek Zielinski), un detectiv cu un trecut problematic care o ştie pe Agnieszka din perioada liceului. La scurt timp, neaşteptata lor reîntâlnire şi dezvăluirea unor noi victime ucise le vor schimba vieţile în mod dramatic. Cei doi prieteni se apropie tot mai mult, iar mariajul lui Agnieszka se confruntă cu o criză.
Producţie originală AXN, Crimele din Hel se bazează pe Crimele din Sanhdamn, serial ce, la rândul lui, a fost inspirat de bestseller-ul suedez Still Waters scris de Viveca Sten – o poveste cu detectivi, presărată cu mister, dorinţă şi crime.

Informații suplimentare

Titlul original: Zbrodnia
Distribuția: Magdalena Boczarska, Wojtek Zielinski


Ferma din Heartland (sezonul al șaselea)
din 13 februarie, de la 15:15

Serialul ne prezintă viaţa surorilor Amy şi Lou Fleming şi a bunicului lor, Jack Bartlett, care trăiesc la o fermă de cai. Mama celor două fete a murit într-un accident, aşa că Amy şi Lou continuă visul mamei lor, îngrijind caii abuzaţi şi neglijaţi.
La începutul sezonului al șaselea Amy ar vrea să știe de ce Ty încă nu a cerut-o de soție, dar o serie de lucruri tulbură aparenta liniștie: un cal nou sosit la fermă, căruia îi place să sară peste garduri și obstacole. Amy încearcă să îi găsească proprietarul, dar se atașează de cal, pe care îl numește Phoenix Rising. Celălalt suflet rătăcit care ajunge în preajma ei este o fetiță de 11 ani, Georgina, căreia îi place să își spună... Georgie.

Informații suplimentare

Titlul original: Heartland
Distribuția: Amber Marshall, Graham Wardle, Shaun Johnston
Previous
Next Post »