Noutăți în februarie 2017 la E! - Zona de televiziune

Noutăți în februarie 2017 la E!


So Cosmo
din 24 februarie, vinerea, de la 21:00

Filmată în birourile uneia dintre cele mai cunoscute reviste glossy pentru femei din lume, seria în premieră urmărește îndeaproape viața tinerilor talentați care realizează publicația Cosmopolitan. Sunt cei care află întotdeauna ce se poartă, ce nu și ce ar trebui să fie la modă și sunt experți în tendințe, trucuri din modă și bârfe despre vedete. Conduși de formidabila și distinsa Joanna Coles, în funcția de redactor șef, care le testează mereu limitele, membrii redacției Cosmopolitan se străduiesc permanent să găsească echilibrul între viața profesională și cea personală. Intrați în culisele uneia dintre cele mai cunoscute reviste pentru femei din lume alături de E!, care dezvăluie totul despre Cosmo!


Live From The Red Carpet: The 2017 Grammy Awards
duminică, 12 februarie, de la 01:00

și Fashion Police
miercuri, 15 februarie, de la 22:00

Fiți alături de Ryan Seacrest și Giuliana Rancic la ediția din 2017 a Grammy Awards, pentru a-i urmări cum întâmpină cele mai mari nume din muzică pe covorul roșu al ceremoniei și iau interviuri în direct nominalizaților, prezentatorilor și celor care vor cânta pe scena Premiilor Grammy. Pe 15 februarie, la 22:00, emisiunea Fashion Police este la datorie, pentru a arunca un ochi critic asupra ținutelor serii. Vom afla părerile experților în modă despre alegerile vestimentare, accesoriile și aparițiile celebrităților, dar și care au fost momentele importante ale serii.

Live From The Red Carpet: The 2017 Academy Awards
duminică, 26 februarie, de la 00:30

Vedetele E! Ryan Seacrest și Giuliana Rancic sunt din nou în acțiune în această seară importantă din industria cinematografică. Ei vor fi prezenți pe covorul roșu al premiilor Oscar, asigurându-vă un loc în rândul întâi pe covorul roșu al celei mai importante gale a anului. Fiți alături de echipa E!, pentru a le ura bun venit celor mai cunoscute nume din cinematografie și televiziune pe covorul roșu al Premiilor Academiei Americane de Film.


Revenge Body With Khloé Kardashian
duminica, de la 22:30

Khloé Kardashian este alături, și în luna februarie, de cei care au nevoie de ajutor, în noile episoade ale seriei Revenge Body With Khloé Kardashian. Vom urmări un cuplu care se luptă să își salveze relația încercând să slăbească împreună și un fost jucător de fotbal care își dorește să ajungă din nou la forma fizică din perioada facultății. Khloé și echipa Revenge Body sar în ajutorul celor care vor să își schimbe viața și îi transformă pe cei resemnați în motivați.
Previous
Next Post »