Noutăți în februarie 2017 la DIVA - Zona de televiziune

Noutăți în februarie 2017 la DIVA


Camera de gardă (sezonul întâi)
joia, de la 21:00, premiera cu două episoade pe 16 februarie

Creată de producătorul executiv Dick Wolf (semnatarul, printre altele, al seriei de succes Lege și ordine și premiat cu trofeul Emmy), cea mai nouă producție din franciza Chicago prezintă atmosfera tumultuoasă din cel mai aglomerat spital din acest oraș și viețile haotice ale medicilor care își fac datoria zi de zi. Adevărați eroi, medicii și asistentele din spital se vor intersecta cu personaje cunoscute din seria Pompierii din Chicago.


Dispăruta
din 7 februarie, marțea, de la 21:00

Luna februarie aduce la DIVA o serie dramatică franceză care nu trebuie ratată. Plasată în Lyon, seria prezintă evenimentele tragice din viața unei familii, după ce fiica adolescentă este dată dispărută. Părinții își vor da seama, în urma dispariției, că nu își cunoșteau fiica atât de bine pe cât credeau.


Filme de Ziua Îndrăgostiților
vinerea, de la 21:00

Februarie este luna perfectă pentru filme romantice! Un soț pentru Valentine (premiera pe 3 feburarie) urmărește povestea unui bărbat care mai are de trăit doar câteva luni și încearcă să le asigure un viitor cât mai bun celor mai importante ființe din viața lui: fiica de 8 ani și soția sa. În Sfaturi de Sf. Valentin (premiera pe 10 februarie), o bloggeriță care nu a avut prea mult noroc de Ziua Îndrăgostiților întâlnește un bărbat atrăgător, dar lucrurile nu sunt deloc simple. Luna februarie continuă la DIVA cu celebrele comedii romantice Notting Hill (pe 17 februarie) și Shakespeare îndrăgostit (pe 24 februarie).


Secretul soțului meu
duminică, 26 februarie, de la 16:00

Un film dramatic pentru televiziune din 2016, despre o tânără căsătorită de puțin timp, care începe să aibă îndoieli legate de iubirea soțului ei, după ce rivalul acestuia este găsit mort. Dar atunci când începe să investigheze crima și trecutul soțului ei, devine următoarea lui țintă.
Previous
Next Post »