Jean de la Craiova și Liviu Mititelu fac show la „Roata Norocului” - Zona de televiziune

Jean de la Craiova și Liviu Mititelu fac show la „Roata Norocului”


Duminică, 12 februarie, de la ora 20:00, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi dau startul unei noi ediții pline de surprize „Roata Norocului”. Începând cu ora 20:00, telespectatorii Kanal D se vor bucura de prezența lui Jean de la Craiova și a lui Liviu Mititelu pe platoul emisiunii.

Aceștia vor învârti roata și vor face tot posibilul pentru a câștiga premii pentru o familie aflată în dificultate, un caz umanitar adus în atenție chiar de vecinii acestei familii. Chiriac Rodica, o bunică grav bolnavă, are grijă de cei 3 nepoți ai săi după ce aceștia au fost abandonați de ambii părinți. Cântăreții au concurență serioasă în această ediție a emisiunii „Roata Norocului”, dar nici contracandidații la Noroc, nici puzzle-ul și nici pedepsele la care sunt supuși aceștia nu îi împiedică să acumuleze tot mai multe puncte.

Dansul pe schiuri sau o plimbare rapidă într-un tomberon prin platoul emisiunii, acestea fac parte dintre probele pe care le-au avut de înfruntat participanții acestei ediții „Roata Norocului”.

Impresionată de drama familiei Chiriac, una dintre concurente le donează acestora din premiile câștigate, obiecte necesare gospodăriei, spre bucuria celor mici.

Surprizele se țin în lanț duminica aceasta pentru cei aflați pe platoul emisiunii. Pe lângă distracția la cote maxime, muzică și multe premii, una dintre concurente are norocul la ea – aceasta reușește să acumuleze aproape 10.000 de puncte pe care le poate transforma în premii substanțiale.

Doamne, ce mână ai!”, exclama Bursucu către concurentă, mirându-se de cât de norocoasă este fata.

Nu ratați o ediție incendiară a emisiunii „Roata Norocului”, difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »