DIGI 24 și DIGI Film difuzează, în exclusivitate în România, Gala Premiilor Oscar 2017 - Zona de televiziune

DIGI 24 și DIGI Film difuzează, în exclusivitate în România, Gala Premiilor Oscar 2017


Industria cinematografică internațională a intrat în linie dreaptă pentru cel mai important eveniment al său: Gala Premiilor Oscar. Pentru al treilea an consecutiv, DIGI 24 si DIGI Film vor transmite, în direct și în exclusivitate, festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Cea de-a 89-a ediție a Galei Premiilor Oscar este transmisă în direct de la Los Angeles pe 26 februarie și poate fi vizionată și fără traducere în limba română la DIGI 24 si DIGI Film*.

Sosirea vedetelor pe covorul roșu din fața renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ținutele și Gala Oscar prezentată de Jimmy Kimmel se văd în noaptea de duminică spre luni (26 spre 27 februarie), la DIGI 24 și DIGI Film, de la ora 02:00 și până în jurul orei 06:30.

DIGI Film va difuza versiunea editată a Premiilor Oscar în reluare, luni, 27 februarie, de la ora 22:00 și de la 23:30, poate fi urmartită la DIGI 24.

Oana Zamfir, criticul de film Manuela Cernat și regizorul Laurențiu Damian, președintele Uniunii Cineaștilor din România vor comenta predicțiile, momentele de vârf ale anului cinematografic și cele mai importante secvențe ale serii, începând cu ora 01:00 pe DIGI 24 și 01:30 pe DIGI Film.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 și sunt televizate din 1953 încoace. Peste 200 de țări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplătește cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film (peste 6000 de profesioniști ai filmului) își votează preferații cu peste două luni înainte, în mod normal fiecare membru votând filmele din categoria sa de specializare. Procesul este secret, așa cum secrete sunt și rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

* Cum poate fi urmarită Gala Premiilor Oscar fără traducere în limba română

Pentru această opțiune trebuie urmați pașii de mai jos:

1. Comutați televizorul pe canalul DIGI 24 sau DIGI Film.
2. Selectați pista audio dorită din butonul „Audio” de pe telecomandă sau navigând în meniul televizorului, dacă această funcție nu este disponibilă direct pe telecomandă.
3. Alegeți varianta „engleză” și veți putea urmări Gala Premiilor Oscar fără traducere simultană în limba română.

Opțiunea de selectare a unei piste audio din mai multe piste disponibile este valabilă pentru transmisia digitală prin cablu și satelit. Această opțiune nu este valabilă pentru transmisia analogică prin cablu.
Previous
Next Post »