Pe 23 ianuarie, la Kanal D, debutează al doilea sezon „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Pe 23 ianuarie, la Kanal D, debutează al doilea sezon „Bravo, ai stil!”


Luni, 23 ianuarie, la ora 16:30, se va da startul celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil”, show-ul care a cucerit întreaga țară și a dus la cote maxime conceptul de stil și atitudine. Emisiunea va fi prezentată, ca și până acum, de carismatica Ilinca Vandici, jurații Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Badulescu vor fi mai tăioși și mai riguroși în ceea ce privește ținutele concurentelor. Răzvan Ciobanu își va păstra statutul de mediator între jurați și concurente, dar cuvântul lui va avea o mai mare greutate întrucât la finalul fiecărei ediții acesta va avea dreptul de a acorda sau retrage, argumentat, după caz, o stea unei concurente.

Una dintre surprizele acestui sezon este dată de faptul că Silvia, câștigătoarea primului sezon „Bravo, ai stil!”, va fi parte din acest proiect; aceasta va fi alături de fete în culise și le va sfătui pe acestea în ceea ce privește ținutele pe care le vor purta în fiecare ediție a show-ului, le va ajuta cu sugestii și recomandări în ceea ce privește aparițiile lor de-a lungul show-ului.

Cele mai expresive și motivate 14 fete, din cele peste 4000 înscrise la castingul pentru sezonul al doilea, vor intra de lunea viitoare în lumina reflectoarelor și sub „lupa” juraților și a telespectatorilor. Fenomenul „Bravo, ai stil!” aruncă în arena acestei competiții strălucitoare nu numai concurentele și alegerile lor vestimentare, dar și poveștile din culise, alianțele care se vor lega, intrigile și prieteniile dintre fete.

Câștigătoarea locului secund va intra în posesia unui autoturism

Câștigătoarea acestui sezon va pleca acasă cu suma de 100.000 de lei și i se va oferi șansa unei cariere în televiziune. O altă noutate survenită în acest sezon este dată de faptul că cea care se va clasa pe locul secund va fi premiată cu un autoturism.

Fanii își vor putea susține concurenta favorită, trimițând prin SMS la 1206, indicativul asociat fiecărei fete, așa cum va fi acesta comunicat în timpul emisiunii.

Show-ul „Bravo, ai stil!” se va difuza de luni până vineri, de la ora 16:30, iar galele eliminatorii vor putea fi urmărite de telespectatori în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »