O actriță cu origini românești cucerește lumea! - Zona de televiziune

O actriță cu origini românești cucerește lumea!


Noul serial istoric de la Kanal D, „Kösem”, care va avea premiera luni, 23 ianuarie, la ora 20:00, și va fi difuzat de luni până joi, se anunță a fi marea revelație a anului în materie de seriale.

Realizat de aceeași casă de producție care a oferit publicului din lumea întreagă serialul „Suleyman Magnificul”, „Kösem” ne poartă în lumea spectaculoasă, dar plină de pericole a secolului al XVII-lea, în Imperiul Otoman. Sub aceeași titulatură a „Secolului Magnific”, telespectatorii vor regăsi în „Kösem” sultani, sultane, cadâne, intrigi, o atmosferă întreținută de teme muzicale asemănătoare celor din „Suleyman Magnificul”.

„Kösem” a înregistrat un succes uriaș în țări precum Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, teritorii din Africa de Nord. Anastasia, cea care o interpretează pe sultana Kösem, a ajuns cu rapiditate la inimile telespectatorilor acolo unde serialul a fost difuzat.

Anastasia Tsilimpiou  a primit rolul Kösem dupa un casting exigent organizat în Turcia la care au participat peste 1000 de fete alese pe sprânceană. Originară din Grecia, în vârstă de 19 ani, tânăra era deja cunoscută în țara sa când i s-a propus rolul lui Kösem. Aceasta interpretase câteva partituri în producții importante. Lucrul mai puțin știut despre aceasta este faptul ca ea provine dintr-o familie mixtă - mama grecoaică și tatăl român. Anastasia nu este străină de România, a vizitat-o de câteva ori, fiind profund impresionată de țara de origine a tatălui său.

În serialul care va debuta luni la Kanal D, frumoasa Kösem îi va fura inima sultanului Ahmed, care este stră-strănepotul sultanului Suleyman Magnificul. Sultanului Ahmed îi dă viață actorul Ekin Koç, un tânăr în vârstă de 25 de ani, născut în Antalya, Turcia. Acesta s-a făcut rapid remarcat de producătorii serialului „Kösem”, după ce a intrepretat roluri importante din producții autohtone.

Sultanul Ahmed reușește să succeadă la tron ​​după moartea fulgerătoare și neașteptată a tatălui său, în 1603. In vâltoarea evenimentelor de la palat, există o singură persoană care îi îndulcește existența: Anastasia, femeia de care se îndrăgostește după ce îi vede potretul. Evenimentele dramatice o vor aduce pe fata din vis mai aproape de el...

Nu ratați marea premieră a serialului fenomen „Kösem”, luni, 23 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D! Producția va fi oferită telespectatorilor în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D! Serialul „Furtună pe Bosfor” se va difuza în fiecare vineri, de la ora 20:00.
Previous
Next Post »