Noutăți la TLC în februarie 2017 - Zona de televiziune

Noutăți la TLC în februarie 2017


Căsătoriți de părinți
începând de marți, 14 februarie, la 22:00

Oferind o perspectivă modernă asupra unei vechi tradiții din școală, acest serial analizează căsătorii voluntare aranjate pentru a vedea dacă acestea pot avea succes în lumea reală. Bărbați și femei care au avut ghinion în dragoste acceptă să-și încredințeze viața sentimentală și viitorul în mâinile celor care îi cunosc cel mai bine: propriii părinți. Fostul jucător de NFL Devlin, care se intitulează el singur „jucător” nu are încredere că își poate alege partenera potrivită. Între timp, părinții Marissei nu au fost niciodată de acord cu alegerile sale în privința iubiților săi. Oare părinții lor pot face alegeri mai bune pentru viața sentimentală a copiilor lor? În acest experiment fascinant, părinții pornesc în căutarea viitorului soț/viitoarei soții și aranjează nunta – toate fără ca viitorii soți să se întâlnească înainte de a ajunge în fața altarului!


Iubește-mă așa cum sunt
începând de miercuri, 1 februarie, la 22:00

Întâlnirile și căutarea dragostei reprezintă deseori un prospect descurajant pentru persoanele sigure din zilele noastre – însă găsirea acelei persoane speciale poate părea imposibilă pentru cei care trăiesc cu o afecțiune fizică. Acest serial revine pentru a urmări povestea unor persoane singure unice care suferă de afecțiuni neobișnuite și care se luptă pe tărâmul întâlnirilor – dacă aceștia chiar au parte de ele – confruntându-se cu dileme chinuitoare legate de cum și când să-și abordeze potențialii pretendenți. În acest serial, facem cunoștință cu Chris, de 28 de ani, din Seattle, SUA, care a pierdut aproape jumătate din greutatea sa, însă a rămas cu un exces de piele, care i-a dus încrederea la cote minime. Claire, de 39 de ani, din Birmingham, Marea Britanie, suferă de calviție și a mers la peste o mie de întâlniri pentru a găsi pe cineva care să o accepte cu boala sa. Pentru majoritatea, astfel de afecțiuni pot fi ascunse la o primă întâlnire – însă vor găsi ei un potențial partener și curajul de a le mărturisi totul?


Iubiri infidele
începând de luni, 6 februarie, la 20:00


Acest serial de tip reality pe bază de script urmărește labirintul și duplicitățile iubirilor necredincioase. Reprezentând o interpretare modernă a fabulelor lui Ovidiu despre decepție în dragoste, fiecare episod prezintă o poveste tragică din trei puncte de vedere – cel care înșală, amantul și cel înșelat. Povestea fiecărui episod este relatată de către fiecare dintre cele trei personaje, acestea descriind aventura din propriul lor punct de vedere, ilustrând o poveste reală despre inimi frânte. În primul episod, cei doi ani de căsătorie dintre Veronica și Paolo sunt tulburați de probleme și, atunci când Veronica se retrage într-o imensă casă undeva la țară, ea întâlnește un administrator de fermă tânăr și irezistibil. Acest serial de tip reality pe bază de script este, uneori, o poveste de dragoste, iar alteori, o dramă cu detectivi, care descurcă firele de adevăr și minciuni ale fiecărei aventuri.


Rochia perfectă: Canada
începând de vineri, 10 februarie, la 21:00 și 21:30

Chiar înainte de sosirea zilei celei mari, fiecare mireasă trebuie să-și găsească „aleasa” – rochia de care să se îndrăgostească și în care să vrea să se căsătorească. Însă, printre buget și strălucire, tafta și crize de furie, găsirea rochiei perfecte poate transforma visul oricărei mirese într-un coșmar. Oferind imagini din culisele magazinului de articole de nuntă Amanda-Lina din Ontario, Canada, serialul revine pentru a urmări călătoria fiecărei mirese, de la rochia de prințesă, la părul prins în coadă, voal și de la capăt, toate cu ajutorul consultanților ingenioși și al stiliștilor pasionați. Fiecare rochie spune o poveste: În acest serial, printre clienți se numără mirese care își regretă deciziile impulsive în ceea ce privește alegerea rochiei și acum vânează toaleta perfectă și o regină a frumuseții hotărâtă să găsească o rochie care să-i îmbrățișeze formele. Oare pot experții, anturajul și mireasa să ajungă toți la un acord asupra rochiei perfecte?

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »

1 megjegyzés:

Click here for megjegyzés
19 ianuarie 2017, 23:27 ×

ID ID xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra xtra id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si si id discovery si si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id

Congrats bro Mihaela Mocionea you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar