Noutăți la ID Xtra în februarie 2017 - Zona de televiziune

Noutăți la ID Xtra în februarie 2017


Revista People investighează
începând de marți, 21 februarie, la 22:00

Se spune că justiția e oarbă; însă calea către acel ideal înalt este adesea pavat cu răsturnări de situație dramatice, povești de trădare, secrete îngropate și eroi necunoscuți. În acest serial de 10 părți, cea mai populară revistă săptămânală din America, People, încearcă să descopere adevărul din spatele unora dintre personajele cele mai infame ale țării, precum și poveștile criminalistice reprezentative. Serialul răscolește poveștile cutremurătoare ale unor vieți omenești și familii dezbinate de crime care au transcens știrile, devenind o parte a culturii populare. Prezentând interviuri exclusive, informații noi și dezvăluiri emoționante din parte celor implicați îndeaproape în anchetă – de la cazul lui Sleeper Grim la răpirea internațională a lui Hannah Anderson – Jurnaliștii de încredere ai revistei People caută să divulge noi fapte și dovezi, dezvăluind întorsături șocante și decizii neașteptate care au avut loc în timp ce ei investigau fiecare caz impresionant. Sunt povești extraordinare ale oamenilor obișnuiți, care au ajuns în centrul atenției naționale.


Căsătoriți și cu secrete
începând de miercuri, 1 februarie, la 22:50

Acest serial de investigații analizează în detaliu ce se întâmplă atunci când în locul unei vieți fericite până la adânci bătrâneți, totul se sfârșește într-un mod îngrozitor. De la aventuri secrete la angajarea unor ucigași profesioniști, urmăriți poveștile de viață ale unor soți și soții care își dezvoltă existențe paralele, secrete, care îi duc pe căi tenebroase, rezultatele fiind, adesea, devastatoare. Familii care, aparent, duc vieți perfecte ascund frecvent cele mai întunecate secrete – și, de îndată ce scheletele ies din dulap, nimeni nu mai este în siguranță. Prezentând interviuri cu persoanele direct implicate, precum și reconstituiri dramatice ale momentelor cruciale, aceste cazuri dovedesc că nu există niciun jurământ atât de sacru încât să nu poată fi încălcat și niciun loc interzis pentru aceste cupluri.


Clubul detectivilor: New Orleans
începând de joi, 9 februarie, la 21:00

New Orleans nu se aseamănă cu niciun alt oraș din lume, iar pentru detectivii criminalistici care lucrează în acest oraș, există câteva cazuri pe care pur și simplu nu le pot lăsa în urmă. În acest serial documentar, cinci detectivi criminalistici ieșiți la pensie se întâlnesc pentru a-și confrunta demonii și ne introduc în câteva dintre cele mai dificile, importante și emoționante cazuri de crimă din cariera lor. Atunci când o coafeză drăguță și renumită este găsită moartă suspectându-se că este vorba de o sinucidere prin supradoză – prinderea criminalului necesită nervi de oțel. Și atunci când o tânără de 20 de ani este împușcată mortal, detectivul este hotărât să găsească ucigașul. Însă fără dovezi fizice, șansele nu sunt de partea sa. Prezentând interviuri cu familiile și prietenii victimelor, precum și reconstituiri, serialul dezvăluie cum acești bărbați și aceste femei rezolvă câteva dintre cele mai atroce crime din istoria orașului New Orleans.


Spirite (fantome) înrudite
începând de sâmbătă, 18 februarie, la 22:50

Renumiții anchetatori de cazuri paranormale Amy Bruni și Adam și-au petrecut în total treizeci de ani examinând incidente cu activități paranormale în Statele Unite. În acest serial documentar, duoul pornește în misiunea de a identifica aparițiile despre care anumiți oameni pretind că au pus stăpânire pe casa lor. Urmărind poveștile de viață ale unor oameni care pretind că au fost martorii unor bântuiri și folosind înregistrări video și audio, ei investighează aceste evenimente supranaturale și ghidează spiritele nesupuse. Pot aduce ei oare liniște celor chinuiți de bântuiri și pot ajuta familiile să-și recapete controlul asupra locuințelor și vieții lor?

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »

4 megjegyzés

Click here for megjegyzés
20 ianuarie 2017, 05:29 ×

Dar în luna martie aprilie mai iunie iulie August septembrie octombrie noiembrie decembrie ianuarie 2018

Reply
avatar
20 ianuarie 2017, 05:30 ×

Dar în luna martie aprilie mai iunie iulie August septembrie octombrie noiembrie decembrie ianuarie 2018

Reply
avatar
21 ianuarie 2017, 11:43 ×

Când o să se de-a noutățile anului 2018

Reply
avatar
18 februarie 2017, 20:15 ×

Id xtra când o să avem UPC România și tlc

Reply
avatar