Noutăți la Discovery Channel în februarie 2017 - Zona de televiziune

Noutăți la Discovery Channel în februarie 2017


Mega trenuri
începând de sâmbătă, 11 februarie, de la ora 19:00

În toată lumea există trenuri care transportă încărcături extraordinare. Unele ajută regiuni îndepărtate să nu cadă în izolare economică, altele aduc laolaltă ţări sau oameni, iar altele înfruntă furia naturii şi traversează zone deloc ospitaliere. Dar multe transportă materiale periculoase sau bunuri esenţiale pentru o ţară. Aceste trenuri aduc lucruri vitale pentru viaţa de zi cu zi a mii de bărbaţi şi femei. În deşertul din Mauritania, un tren de peste 2,5 km lungime şerpuieşte printre dune, ducând 22.000 de tone de minereu de fier, principala sursă de bunăstare a ţării. 45 de vagoane de marfă traversează – indiferent cum ar fi vremea – cei 1000 km care despart Prince Rupert, din Canada, de Whittier, din Alaska. Aventura e întotdeauna la doi paşi, iar pericolele pândesc în orice clipă.


Insula lui Bear Grylls
începând de marţi, 14 februarie, de la ora 22:00

Expertul în supravieţuire Bear Grylls revine cu un nou sezon, în care a abandonat 16 britanici, bărbaţi şi femei, pe o insulă pustie, având la ei doar hainele pe care le poartă şi o mână de unelte rudimentare. “Eşuaţi” separat, în echipe formate doar din bărbaţi sau femei şi aflate în capete opuse ale insulei, cele două grupe trebuie să se găsească pentru a-şi putea spori şansele de supravieţuire. Oare Hannah, care are pregătire militară, este gata să înfrunte greutăţile vieţii de pe insulă? Iar Rizwan, din echipa bărbaţilor, speră că această provocare va fi un punct de cotitură în viaţa lui. Insula arată ca un paradis, însă jungla deasă ascunde animale ucigătoare. Vor reuşi naufragiaţii să-şi găsească hrană şi apă, şi să-şi clădească adăposturi, astfel încât să supravieţuiască pe insulă o lună întreagă?


Investigații criminale
începând de vineri, 24 februarie, de la ora 21:00

Există în America peisaje superbe, unde omul pare să nu fi călcat vreodată. Dar dincolo de splendorile de suprafaţă se ascunde o realitate sinistră. Acest documentar despre cazuri de crimă reale urmăreşte mai multe investigaţii criminale în derulare. După redeschiderea unui caz de crimă vechi, rămas nerezolvat, în care cadavrul unei tinere soţii a fost găsit în mlaştinile din Louisiana, programul îi urmăreşte pe detectivii de la “Omucideri” care reexaminează fiecare dovadă în parte, apelând la cele mai recente tehnologii criminaliste şi de analiză de ADN. În sfârşit, în acest caz de crimă vechi de decenii a fost identificat un suspect principal. Dar a reuşit oare echipa din Biroul Şerifului din Iberville Parish să-l găsească pe adevăratul ucigaş? Şi îl va putea aduce în faţa justiţiei?


Mașini pe alese
începând de miercuri, 1 februarie, de la ora 22:00

Mike Brewer, dealer de maşini cu multă experienţă, şi Edd China, mecanic auto extrem de talentat, revin în acţiune, gata să găsească şi alte automobile – modele istorice uitate şi neglijate, pe care le refac şi le vând ca să obţină profit. În fiecare episod, Mike îşi propune să găsească o maşină potenţial rentabilă, pe care să i-o încredinţeze lui Edd pentru a-i reda gloria de odinioară. Apar destul de multe situaţii tensionate, căci Edd se trezeşte pus adesea în faţa unor maşini vechi de zeci de ani, iar dorinţa lui Mike de a face profit nu poate decât să sporească riscul apariţiei unor probleme mecanice. Printre uimitoarele transformări prezentate se numără un Sunbeam Alpine din 1963, un model sport britanic clasic şi prima maşină a lui James Bond care a apărut pe ecrane, sau puternicul şi luxosul Mercedes 500 SEC din 1983. Vor reuşi băieţii să readucă aceste modele la starea lor excelentă de altădată, dar să obţină şi un profit?

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »

2 megjegyzés

Click here for megjegyzés
19 ianuarie 2017, 20:12 ×

Id discovery id investigation xtra

Reply
avatar
19 ianuarie 2017, 23:22 ×

ID discovery xtra xtra id discovery si id discovery si id discovery si id discovery discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery discovery discovery si id discovery si id discovery si id discovery si si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si id discovery si

Reply
avatar