Noutăți la Animal Planet în februarie 2017 - Zona de televiziune

Noutăți la Animal Planet în februarie 2017


Piscine demențiale
începând de miercuri, 15 februarie, de la ora 22:00

Mulţi profesionişti pot să construiască o piscină, dar e nevoie de mintea sclipitoare a maestrului premiat Lucas Congdon pentru a crea uimitoare capodopere acvatice. Seria “Piscine demenţiale” revine pentru un al doilea sezon, urmărindu-i pe Lucas şi echipa lui, care aduc afacerea lor şi curţile clienţilor la un alt nivel. În acest sezon, echipa plonjează într-o multitudine de premiere, printre care unele dintre cele mai ample proiecte, locaţii noi şi extreme, idei nemaiîncercate până acum. Lucas Lagoons creează adevărate paradisuri personale în toată Florida, dar în acest sezon îşi demonstrează talentul într-o altă zonă din sud: Huntsville, Alabama. Aici, Lucas proiectează cel mai mare spa de până acum încastrat într-o peşteră şi având cea mai lată cascadă creată în cariera lui. Afacerile nu merg deloc mai lent nici în Florida, unde clienţii au cereri la fel de excentrice, iar fiecare proiect vine cu paleta sa unică de provocări.


Pescuit cu greutate
începând de sâmbătă, 11 februarie, de la ora 22:00

Într-o porţiune mică, dar secretă din necruţătorul Ocean Atlantic de Nord, câţiva dintre cei mai curajoşi pescari din lume ies în larg ca să prindă cea mai mare şi mai rentabilă pradă a anului: tonul cu înotătoare albastre. Înfruntând valuri sălbatice şi furtuni cumplite, îndrăzneţele echipaje se avântă în larg, pe urmele acestor bestii uriaşe ale oceanului. Atingând până la aproape 4 metri lungime şi 900 kg greutate, tonul este unul dintre cei mai mari peşti din lume şi valorează mai mult decât orice alt peşte de pe piaţă. Când comunitatea pescarilor află că a fost reperat un banc de ton, începe o competiţie aprigă între echipajele care se luptă să prindă cea mai bună pradă.


Regina Leoaică
începând de joi, 23 februarie, de la ora 21:05

Programul revine în forţă pe urmele lui Andi Rive, a cărei misiune declarată este să salveze Rezervaţia de Lei “Glen Garriff”, din Africa de Sud. Când a vizitat pentru prima dată acest loc, în urmă cu câţiva ani, Andi s-a îndrăgostit de locuitorii săi maiestuoşi. A renunţat la vechea ei viaţă din oraş şi s-a dedicat unei familii de lei pe care îi îngrijeşte, încercând în acelaşi timp să educe publicul cu privire la o specie care riscă să dispară. Alături de Kathy Murrell – o pensionară din Marea Britanie care, la rândul ei, s-a îndrăgostit de lei după ce i-a vizitat într-o vacanţă – şi câteva ajutoare de la fermă, programul spune povestea unui grup de femei a căror pasiune pentru specii sălbatice le-a determinat să-şi asume o răspundere monumentală. “Glen Garriff” le oferă leilor un loc sigur, departe de vânători, dar oare pentru cât timp? Va reuşi acest adăpost să supravieţuiască?


Ziua urşilor polari
luni 27 februarie, între orele 12:50-18:20

De Ziua Urşilor Polari, celebrăm unul dintre cei mai impresionanţi vânători şi totodată una una dintre cele mai fascinante făpturi din natură. Uşor de recunoscut după statura masivă şi blana superbă, urşii polari sunt prădătorii de top în mediul în care trăiesc. Seria În sălbăticia zonei arctice ne arată cum supravieţuiesc urşii polari în iernile cumplite din nord, când soarele nu se mai ridică deloc deasupra liniei orizontului. Programul Cum a crescut puiul de urs polar urmăreşte povestea micului orfan Inukshuk şi a unei echipe de îngrijitori devotaţi de la Grădina Zoologică din Toronto, care s-au ocupat de acest pui adorabil. În sălbăticia Europei este o serie care demonstrează cum supravieţuiesc urşii polari în regiunile arctice din jurul arhipelagului Svalbard, unde vânează foci. Iar în Secretele prădătorilor cu Joel Lambert descoperim cum s-au adaptat urşii polari, astfel încât să poată supravieţui într-un mediu atât de dur. Vor reuşi oare aceste animale magnifice să supravieţuiască, în condiţiile în care zona arctică se încălzeşte?

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »