„Kösem”, un nou serial fenomen, vine din 23 ianuarie la Kanal D, de la producătorii serialului „Suleyman Magnificul” - Zona de televiziune

„Kösem”, un nou serial fenomen, vine din 23 ianuarie la Kanal D, de la producătorii serialului „Suleyman Magnificul”


Kanal D își respectă promisiunea de a aduce publicului din România cele mai bune seriale turcești și, din 23 ianuarie, difuzează „Kösem”, un serial care se anunță un adevărat fenomen, realizat de aceiași producători care au scris istorie în materie de seriale, cu „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. „Kösem” se va difuza, începând din 23 ianuarie, de luni pâna joi, de la ora 20:00.

Serialul recreează, în detaliu, o întreagă lume din Turcia Otomană, personajul central fiind de această dată sultana Kösem, una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului. Costume și bijuterii spectaculoase, concepute special pentru această magnifică producție, decoruri care recreează palatele și interioarele haremului Sultanei Kösem, scenariștii și consultanții istorici implicați în acest proiect ambițios au făcut din serialul „Kösem” un produs de excepție care a fost deja vândut în foarte multe țări, printre care Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, teritorii din Africa de Nord etc..

Aventurile, intrigile din harem, trădările, crimele și nu în ultimul rând poveștile de dragoste vor face deliciul fanilor serialelor turcești și mai ales al celor care au urmărit cu sufletul la gură „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. Telespectatorii vor regăsi aceleași teme muzicale și interpretări care i-au cucerit în coloana sonoră de la „Suleyman Magnificul”.

O actriță cu origini românești o va interpreta pe Kösem Kösem adolescenta va fi interpretată de Anastasia Tsilimpiou, o foarte tânără și încântătoare actriță cu origini românești și grecești. Acorul Ekin Koç îi dă viață sultanului Ahmed, cel care se va îndrăgosti iremediabil de frumoasa Kösem.

Nascută pe o insulă grecească, în 1590 (dupa unele surse, în 1589), Kösem avea să devină favorita sultanului Ahmed I. În calitate de regentă pentru un timp și apoi mamă de sultan, ea s-a afirmat drept una dintre cele mai puternice femei din istoria Imperiului Otoman. Kösem a fost renumită pentru acțunile ei caritabile, dar a fost considerată și cea mai temută sultană-mamă din șirul celor care au condus Imperiul Otoman, o veritabilă maestră în intrigi în perioada Sultanatului Femeilor.

Nu ratați o adevarată călătorie în timp, într-o lume exotică, spectaculoasă, dar crudă în aceeași masură, lumea Sultanei Kösem, începând din 23 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20:00.  Odată cu începerea serialului „Kösem”, serialul „Furtună pe Bosfor” va fi difuzat, din 27 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 20:00.
Previous
Next Post »