În prima ediție a noului sezon „Bravo, ai stil!”, Silvia poartă un accesoriu de la Cristina-Mihaela, fosta ei rivală - Zona de televiziune

În prima ediție a noului sezon „Bravo, ai stil!”, Silvia poartă un accesoriu de la Cristina-Mihaela, fosta ei rivală


Silvia este câștigătoarea primului sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” și totodată a titlului de Cea mai stilată femeie din România. Tânara a intrat în posesia premiului cel mare – suma de 100.000 de lei și își va începe luni cariera în lumina reflectoarelor.

Astfel, începând de luni, 23 ianuarie, de la ora 16:30, telespectatorii o vor putea urmări pe Silvia în fiecare ediție a show-ului; aceasta va fi alături de cele 14 fete în culise pentru a le va sfătui pe acestea în ceea ce privește ținutele pe care le vor purta în fiecare ediție a show-ului. De asemenea, le va ajuta cu sugestii și recomandări în ceea ce privește aparițiile lor de-a lungul concursului.

De-a lungul primului sezon „Bravo, ai stil!”, Silvia a dus lupte grele, atât cu concurentele cât și cu încercarea de a-i convinge pe jurați că alegerile ei vestimentare sunt dintre cele mai bune. S-au făcut alianțe, s-au țesut intrigi între concurente, dar în final, securea războiului între Silvia și Cristina-Mihaela, rivala ei cea mai puternică, a fost îngropată. Fosta ei contracandidată din sezonul trecut al emisiunii de la Kanal D i-a facut cadou Silviei un accesoriu inedit. La rândul ei, Silvia a răspuns cu aceeași monedă, oferindu-i în dar o piesă vestimentară purtată de aceasta chiar în prima ediție a sezonului trecut „Bravo, ai stil”.

Silvia a declarat:
Masca pe care o voi purta în prima ediție a noului sezon «Bravo, ai stil!» este a Cristinei-Mihaela, fosta mea rivală! La finele sezonului trecut, eu i-am făcut cadou acesteia o pereche de colanți, cei pe care i-am purtat în prima ediție a emisiunii, iar ea, la rându-i, mi-a oferit în dar acest accesoriu.
Nu ratați marea premieră a show-ului „Bravo, ai stil”, luni, 23 ianuarie, difuzat de luni până vineri, de la ora 16:30, și în fiecare sâmbătă, la ora 22:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »