În noul sezon „Asta-i România”: Imagini exclusive din America, cu apartamentele lui Carmen Harra - Zona de televiziune

În noul sezon „Asta-i România”: Imagini exclusive din America, cu apartamentele lui Carmen Harra


Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 20:00, în noul sezon al emisiunii „Asta-i România”, reporterii emisiunii au curiozități; astfel, aceștia s-au făcut musafiri și au bătut la poarta vilei din Florida a celebrei Carmen Harra.

În această ediție a emisiunii „Asta-i România”, telespectatorii vor urmări imagini exclusive din vastele apartamente ale lui Carmen Harra. Cu zâmbetul larg și accent amercian, vedeta recunoaște că până și casa îi e la fel de zorzonată precum viața. Oriunde te uiți dai cu ochii de mobilă stil Ludovic și Rococo la un loc, covoare grele de lână, candelabre, tablouri atârnate pe toți pereții și sute de bibelouri. Ai zice că atunci când a plecat din România clarvăzătoarea și-a luat în geamantan până și ultimul peste de pe televizor.

Carmen Harra a spus:
Toate sunt lucruri scumpe! Tablourile sunt de valoare, semnate de pictori cunoscuți. În casa mea nu sunt decât lucruri scumpe. Dacă vă uitați în vitrine, am foarte multe lucruri valoaroase și au o semnificație aparte, sunt foarte vechi.

Cum arată cuibușorul clarvăzătoarei de peste mări și țări veți putea afla sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »