Gabriela Cristea are casă nou-nouță! - Zona de televiziune

Gabriela Cristea are casă nou-nouță!

Începând din 1 februarie, trei cupluri de la „Te vreau lângă mine” vor locui într-o casă din nordul Bucureștiului, echipată complet, locul unde vor afla dacă ceea ce s-a înfiripat între ei în platoul emisiunii este dragoste adevărată sau nu.


Cele mai hotărâte perechi formate la paravanul „Te vreau lângă mine” au șansa de a-și testa adevăratele sentimente, timp de o lună, în casa „Te vreau lângă mine”, perioadă în care să decidă dacă relația lor duce spre căsătorie sau, dimpotrivă, spre despărțire. Protagoniștii vor avea libertate deplină de a părăsi locuința oricând în acest interval de timp, dacă nu mai vor să continue relația, dar acest pas îi va costa eliminarea din casă.

Odată cu existența acestei case cred că vom avea și mai multă sare și piper în emisiune. Primele săptămâni de viață în cuplu, realmente de locuit sub același acoperiș, contează enorm. Ne așteptăm ca participanții la emisiunea noastră să își găsească adevărata dragoste la «Te vreau lângă mine» și să aibă puterea de a lua decizia cea mai bună. Ne dorim ca șederea în casa «Te vreau lângă mine» să se încheie cu nuntă pentru cât mai mulți dintre participanți”, a declarat Gabriela Cristea.

Perechile vor fi puse în încurcătură nu de puține ori prin prezența în casă a unei persoane care ar putea să le scoată la iveală povești din trecut, reacții neașteptate, punând la încercare adevăratele sentimente și sinceritatea celor prezenți în casă „Te vreau lângă mine”.

În fiecare zi, în timpul emisiunii vor fi difuzate imagini din casă, evoluția cuplurilor fiind comentată de prezentatoarea emisiunii și de cei prezenți în platoul „Te vreau lângă mine”.

Nu ratați din 1 februarie, cele mai intense trăiri, în casa „Te vreau lângă mine”!  Emisiunea „Te vreau lângă mine”, prezentată de Gabriela Cristea, este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:00, și sâmbăta de la ora 16:00.
Previous
Next Post »