Erkan Petekkaya „învață meserie” din serialele americane! - Zona de televiziune

Erkan Petekkaya „învață meserie” din serialele americane!


Îndrăgitul actor Erkan Petekkaya, protagonistul serialului „Furtună pe Bosfor”, difuzat la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00, este un consumator avid și „atipic” de seriale TV americane.

Erkan se uită la producțiile „made in USA” pentru că „vrea să învețe”, nu pentru a se relaxa sau pentru a-și petrece timpul într-un mod plăcut. Atunci când nu filmează și are o zi liberă întreagă la dispoziție, popularul actor turc poate urmări chiar și 25 de astfel de episoade, dacă durata acestora variază de la 15 la 25 de minute pe episod!

În continuare, declarațiile faimosului actor turc într-un interviu acordat unei publicații:
Sunt un mare fan al serialelor și al show-urilor de televiziune americane. Consider că este o datorie profesională – este obligatoriu pentru un actor să observe ce fac «cei mai buni» din domeniul lui. În prezent, mă uit la un show cu Anthony Hopkins. Îl urmaresc, în toate aparițiile sale televizate, dar și la cinema, desigur, pe Kevin Spacey, pe care îl admir enorm. Într-o vreme, am văzut tot ce se putea vedea cu Dustin Hoffman. Astăzi, datorită internetului, putem avea acces la orice. Deoarece comunicarea electronică face parte din viețile noastre, putem vinde orice, în orice parte de lume. Vă vine să credeți că serialul «Furtuna pe Bosfor» a fost vândut în 80 de tari? Am fost la Cannes și am văzut panouri pe stradă cu acest serial. A fost o onoare pentru mine!
Previous
Next Post »