Diseară, de la ora 20:00, prima gală „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Diseară, de la ora 20:00, prima gală „Bravo, ai stil!”


Sâmbătă seara, la ora 20:00, la Kanal D se va difuza prima gală a show-ului „Bravo, ai stil!”. O petrecere glamour sau o seară în club alături de prieteni, acestea sunt cele două teme propuse de jurați pentru prima gală „Bravo, ai stil!”. Concurentele vor alege care dintre cele două teme li se potrivește cel mai bine și care le va pune cel mai mult în valoare astfel încât să obțină punctaj maxim și să câștige simpatia publicului și voturile juraților.

Miza show-ului este uriașă – câstigatoarea acestui sezon se va bucura de oportunitatea unei cariere în televiziune și va primi suma de 100.000 de lei. De asemenea, concurenta clasată pe locul secund va intra în posesia unui autoturism.

Silvia, câștigătoarea primului sezon al emisiunii, a remarcat de-a lungul acestor zile în care a fost alături de concurente în culise că acestea sunt foarte ambițioase.

„Concurentele știu ce vor, sunt foarte pregătite și ambițioase, dar în același timp trebuie să fie conștiente că acest concurs nu este o joacă. Trebuie să muncească foarte mult! Ce îmi place foarte mult la ele este faptul că își exprimă punctul de vedere într-o manieră coerentă și fără a ridica vocea una la cealaltă”, a spus Silvia.

Cum și-au justificat cele 14 concurente alegerile vestimentare în prima confruntare din gale, cine a reușit să impresioneze jurații și telespectatorii și cine nu a făcut cele mai fericite alegeri vestimentare veți putea afla în gala in această seara, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »