Crima de la Palilula – mărturii din infern, în emisiunea „Asta-i România!” - Zona de televiziune

Crima de la Palilula – mărturii din infern, în emisiunea „Asta-i România!”


Diseară, de la ora 23:00, în emisiunea „Asta-i România!”, jurnaliștii emisiunii merg pe firul tragediei care a șocat o țară-ntreagă. Un individ aparent liniștit a semănat moartea printre sătenii din comuna Palilula, judetul Dolj. Doi oameni au murit, alți doi sunt răniți și satul întreg e speriat de moarte. Acolo, mirosul morții încă plutește în aer, iar lumea, speriată, numai despre asta vorbește.

În ediția difuzată diseară, cu urma glonțului în obraz, unul dintre supraviețuitorii masacrului își spune povestea într-o anchetă în exclusivitate semnată Ștefan Stroe și Laura Vasiliu.

„Palilula este un sat mai special pentru că este mai retras, nu foarte departe de Craiova. Întotdeauna a avut un statut special. Oamenii au altfel de trăiri decât ceilalți olteni, consideră că trăiesc într-o sălbăticie a lor”, spune anchetatorul Ștefan Stroe.

Mărturiile șocante ale celor implicați în masacrul care a șocat o țară întreagă le veți putea urmări în ediția de sâmbătă a emisiunii „Asta-i România!”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »