Christian Sabbagh are așteptări mari de la 2017 - Zona de televiziune

Christian Sabbagh are așteptări mari de la 2017

Prezentatorul emisiunii „Sabbagh în acțiune” va deveni tată pentru a treia oară și se va căsători.


Anul 2017 debutează în forță pentru Christian Sabbagh! Pe lângă faptul că va deveni tată pentru a treia oară și lucrează intens pentru noul sezon al emisiunii „Sabbagh în acțiune”, care va începe vinerea asta, vedeta Kanal D își va schimba și statutul civil.

Jurnalistul declară:
Încă nu am stabilit data botezului sau cea a cununiei civile. Oricum, cununia civilă o vom face până să se nască copilul, pana în martie, cel târziu. Va fi o ceremonie restrânsă, cu prieteni apropiați.

Referitor la noul sezon „Sabbagh în acțiune” care va debuta vineri, 6 ianuarie, la ora 23:00, telespectatorii vor urmări operațiuni sub acoperire la limită, povești impresionante de viață și acțiuni flagrant.

Christian Sabbagh mai spune:
La «Sabbagh în acțiune» noi nu mizăm pe circ, ci încercăm să găsim soluții viabile pentru a ajuta persoane aflate în situații limită. Nu ne limităm doar la a prezenta o poveste, ci căutăm soluții. Cu siguranță, în noul sezon telespectatorii vor putea urmări operațiuni sub acoperire, povești impresionante si reale de viață.

Nu ratați premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii de investigații „Sabbagh în acțiune”, vineri, de la ora 23:00, la Kanal D.
Previous
Next Post »