Călătorii gastronomice la TV Paprika - Zona de televiziune

Călătorii gastronomice la TV Paprika

Urmărind „Călătorii gastronomice”, de luni până vineri la ora 23:00, puteți afla obiceiurile culinare din întreaga lume. La sfârșitul lunii ianuarie la TV Paprika descoperim cele mai bune preparate și aflăm secretele gastronomice din jurul Scandinaviei și din Coreea de Sud. 


Tareq Taylor: Arome scandinave
din 23 ianuarie, de la ora 23:00

Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului.

Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei.

În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor.

Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.


Gizzi Erskine si bucataria coreeana
din 23 ianuarie, de la ora 23:30

Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.

Autoarea gastronomică a cotidianului „The Independent” şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.
Previous
Next Post »