Sâmbătă seara, de la ora 22:00, marea finală „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Sâmbătă seara, de la ora 22:00, marea finală „Bravo, ai stil!”


După 17 săptămâni de competiție acerbă în care au dovedit că își merită locul în marea finală și șansa de a câștiga premiul de 100.000 de lei și o carieră în televiziune, Andreea, Cristina Mihaela, Larisa și Silvia vor mai avea de înfruntat ultima bătălie ce le poate schimba radical viața. Mâine seară, de la ora 22:00, cele patru fete vor încerca să demonstreze că au stil și că au ținut cont de sfaturile juraților, în ultima și cea mai aprigă reprezentație în fața telespectatorilor.

În ediția difuzată mâine seară, telespectatorii vor putea urmări pe lângă un show grandios și ținute vestimentare extraordinare, și momentele în care cele patru finaliste au dat proba de prezentator TV. Larisa pășește alături de Bursucu în platoul „WOWBiz” și are parte de un moment special alături de „Moș Crăciun”. Andreea merge într-un centru comercial din capitală și intervievează trecătorii referitor la stil, shopping, obiceiuri de consum vestimentar. Cristina Mihaela prezintă știri, bâlbele și încâlcelile verbale nefiindu-i străine. Silvia o are invitată în platou pe nimeni alta decât Teo Trandafir, iar dialogul dintre acestea două este fabulos.

În numai câteva luni, „Bravo, ai stil!”, unica emisiune din România ce premiază stilul și atitudinea, a devenit un fenomen național. Dincolo de „călătoria” lor vestimentară în care au învățat multe lucruri odată cu telespectatorii, Andreea, Cristina Mihaela, Larisa și Silvia s-au descoperit pe sine și și-au depășit limitele.

Odată cu acest show, concurentele au devenit staruri, atrăgând atenția unei țări întregi, fapt dovedit atât de audiențele uriașe înregistrate, cât și de reacțiile fanilor acestora care s-au împărțit în tabere, fiecare susținându-și favorita și declanșând „războaie internautice”.
Previous
Next Post »