RCS & RDS introduce canale noi în grila de televiziune DigiTV: Discovery Channel, TLC, E! HD, HBO2 HD şi Cinemax 2 - Zona de televiziune

RCS & RDS introduce canale noi în grila de televiziune DigiTV: Discovery Channel, TLC, E! HD, HBO2 HD şi Cinemax 2

RCS & RDS aduce clienților Digi TV vești bune la final de an! Compania va introduce în grila de televiziune Digi TV următoarele canale de televiziune: Discovery Channel, TLC, E!, E! HD, versiunea HD a canalului HBO2 şi Cinemax 2.


Discovery Channel va fi disponibil în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. Discovery Channel este brandul de televiziune din categoria documentare dedicat creării de conținut de cea mai înaltă calitate, având cea mai vastă distribuție la nivel global.

TLC va fi introdus în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. TLC este televiziunea de divertisment și programe documentare dedicată femeilor. TLC prezintă povești din viața reală, despre familie, călătorii, renovarea locuinţei, abordări diverse de look personal, subiecte cu care rezonează publicul feminin din întreaga lume.

E! HD va fi introdus în grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzează în România, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebrităților și culturii pop. Versiunea standard (SD) a postului de televiziune poate fi regăsită în grila TV de cablu digital, cât și pe satelit.

În cadrul pachetelor opţionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 în format HD atât în pachetul HBO, cât şi în pachetul HBO MaxPak. În cadrul pachetului HBO MaxPak va mai fi introdus şi noul canal Cinemax 2, care oferă o gamă largă de filme şi seriale produse de marile studiouri internaţionale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania și Italia. Compania este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de retransmisie programe de televiziune, dar și unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă și mobilă, internet mobil precum și servicii de conținut video la cerere, prin DIGI Online și DIGI Play. Prin divizia DIGI Business, clienții persoane juridice beneficiază de soluții integrate de telecomunicații și beneficiază de calitatea și siguranța serviciilor marca DIGI, dar și de consultanță și asistență permanentă. Compania deține singura televiziune de știri din România în format Full HD, DIGI 24 HD, cu 8 stații regionale, 4 canale de sport, DIGI Sport 1, 2, 3 și 4, un canal de filme Pay-TV, DIGI Film, 3 programe de documentare, DIGI World, DIGI Life și DIGI Animal World, un canal de muzică, U TV, 4 posturi de radio: Pro FM, Music FM, Dance FM și DIGI FM.
Previous
Next Post »

1 megjegyzés:

Click here for megjegyzés
25 ianuarie 2017, 20:15 × Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
avatar