Noutăți în ianuarie 2017 la TV Paprika - Zona de televiziune

Noutăți în ianuarie 2017 la TV Paprika


Să gătim cu Jakubiak PREMIERĂ
din 4, de la 20:00

Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze.

Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea,  fructele, legumele şi condimentele.

Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.


Doi fraţi în bucătărie PREMIERĂ
din 7, de la 11:00

Brutarul Tom Herbert şi fratele său, Henry, măcelar şi bucătar, îşi propun să dovedească: bucatele englezeşti pot fi printre cele mai bune mâncăruri din lume. Fraţii, care lucrează într-o întreprindere familială, consideră că lipsa de popularitate a bucatelor englezeşti este complet nefondată. Acum cei doi vor să pună capăt acestui mit negativ: vor vizita şase locuri diferite de la lacurile spectaculoase din nord-vestul Angliei, prin Ţara Galilor cu verdeaţa sa bogată, zona costală de Kent mai puţin cunoscută, până la minunata regiune muntoasă Derbyshire, dând întâlnire fanilor entuziasmaţi ai bucătăriei englezeşti.


Doi fraţi în bucătărie: Savoarea Marii Britanii PREMIERĂ
din 28, de la 11:00

Fraţii protagonişti ai serialului - unul brutar, celălalt bucătar şi măcelar - îi vor iniţia pe spectatori în misterele coacerii, dar ar fi bine să nu ne gândim la secretele preparării brioşelor!

Tom şi Henry au în spate tradiţii de coacere de cinci generaţii, permiţându-ne o privire în esenţa bucătăriei lor artizanale. Cu ajutorul lor, şi spectatorii îşi vor putea însuşi toate trucurile coacerii.
Cu mânecile suflecate, băieţii presară făina şi călăuzesc spectatorii prin seria reţetelor gustoase. În acelaşi timp, emisiunea nu este dedicată doar pâinii şi produselor de patiserie: fiecare  mâncare este preparată cu umpluturi săţioase, sosuri apetisante şi garnituri delicioase, creând o magie a gusturilor pe masă. Fraţii vor organiza chiar şi o competiţie de copt plăcinte! În marea înfruntare, fiecare îşi pregăteşte plăcinta după o temă dată, după care o vor servi juriului înfometat!

Zilele gastronomiei - de luni până vineri, de la 23:00Doi marinari mereu flămânzi EPISOADE NOI
din 2, de la 23:00

Dick și James Strawbridge pornesc în larg în căutarea celor mai deosebite delicii culinare de pe coastele Marii Britanii. Încurajați de succesul primei serii, băieții explorează sud-vestul, Insulele Canalului și Insulele Scilly. Se vor întâlni cu producători locali, vor gusta delicatesele regionale și vor aduna ingrediente delicioase cu care vor găti oriunde se vor afla. Vor trebui să muncească pentru a putea lua cina și își vor pune mintea și experiența tehnică la contribuție pentru a construi o rotiserie cu obiecte casnice sau pentru a meșteri un aparat de făcut înghețată sau pur și simplu pentru a reuși să desfacă un crab mai încăpățânat. Competitiv și amuzant, duo-ul tată-fiu este la fel de irezistibil ca și mesele gustoase pe care le gătesc în peisajul minunat și fascinant al coastelor britanice.Tareq Taylor: Arome scandinave PREMIERĂ
din 23, de la 23:00


Gizzi Erskine și bucătăria coreeană PREMIERĂ
din 23, de la 23:30

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »