Noutăți în ianuarie 2017 la TNT - Zona de televiziune

Noutăți în ianuarie 2017 la TNT


Un comportament adecvat
în fiecare joi, de la 22:00

„Un comportament adecvat” urmărește povestea lui Letty Dobesh (jucată de Michelle Dockery), o hoață și o artistă care obține foloase materiale într-un mod fraudulos. Viața ei ia mereu pe un drum greșit, ca urmare a unor decizii imprudente, imprudența este exact modul în care ei îi place acționeze de fiecare dată.Seria o va aduce pe micile ecrane pe Michelle Dockery („Downton Abbey”), iar alături de ea vor fi actori precum Juan Diego Botto („Ismael”, „El Greco”), Terry Kinney („OZ - Închisoarea Federală”, „E nevoie de un erou”) sau Lusia Strus („Dispăruţi în Wayward Pines”, „Cotton”).


Signos: În zodia răzbunării
în fiecare joi, de la 23:00

Antonio Cruz (Chávez) este un doctor obișnuit care locuiește împreună cu sora sa, Laura (Fontán), și familia acesteia în San –Rafael de los Penitentes, un oraș liniștit și lipsit de evenimente ieșite din comun. El este o persoană inteligentă și muncitoare, dar, în același timp, nefericit din cauza unor evenimente petrecute în copilărie. Antonio nu vrea altceva decât răzbunare și ajunge să ucidă urmând un tipar neobișnuit: semnele astrologice.


Filme alese
din 4 ianuarie, în fiecare miercuri, de la 22:00

În luna ianuarie, în fiecare miercuri, de la 22:00, TNT difuzează cele mai îndrăgite și apreciate filme ale tuturor timpurilor.

4 ianuarie: Apocalipsul Acum - Versiune Integrală (2000)
11 ianuarie: Închisoarea Îngerilor (1994)
18 ianuarie: Înfruntarea Titanilor (2010)
25 ianuarie: Cei ce veghează (2009)

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »