Noutăți în decembrie 2016 la Romance TV - Zona de televiziune

Noutăți în decembrie 2016 la Romance TV

Comedii romantice pentru prima și a doua zi de Crăciun
pe 25 și 26, de la 21:00

În prima și a doua zi de Crăciun este un program de divertisment pe Romance TV. Două comedii romantice vor rula în fiecare seară. Acestea vor fi premierele TV: „Sunetul inimii” și „Super Tata”. Atât Lissie, cât și Mark află că sunt părinți. Diferența - protagonista Lissie din „Sunetul inimii” află destul de repede de unde provine copilul. Mark dimpotrivă, ca donator de spermă în „Super Tata”, și deci tată a numeroși copii, de abia reușește să-i cunoască și să-i viziteze.

Sunetul inimii PREMIERĂ
pe 25, de la 21:00

Lissie Lensen face ceva ce multe altele tinere ar dori să facă la vârsta lor: ea scrie pentru o revistă de can-can cunoscută în oraș, povestind despre oamenii bogați și celebri, cu multă fantezie. Într-o zi ea o cunoaște pe logodnicul fiicei regelui, cu care petrece o noapte memorabilă.

Informații suplimentare

Regia: Sven Bohse.
Distribuția: Jennifer Ulrich, Pasquale Aleardi, Peter Prager, Andrea Sawatzki, Mira Bartuschek.

Super Tata PREMIERĂ
pe 26, de la 21:00

În perioada studiilor sale, Mark a decis să combine utilul cu plăcutul, astfel că  a devenit donator de spermă.  Acum el este în căutarea celor 99 de copii, care au văzut lumina zilei și datorită lui. Mark este dezorientat, pentru că stilul său de viață relaxat și relația cu prietena lui, Greta, este în pericol.

Informații suplimentare

Regia: Jan Markus Linhof.
Distribuția: Stephan Luca, Stefanie Stappenbeck, Gizem Emre, Tilman Pörzgen.

Portrete ale Marilor Doamne, de Revelion
pe 31, de la 21:00

Atât de Revelion, cât și de Anul Nou, Romance TV prezintă portrete impresionante ale unor personalitati feminine puternice. Ca premieră, poate fi urmărit filmul ”Doamna Nobel - Iubirea în numele păcii” cu Sebastian Koch și Birgit Minichmayr. Aici, cele două spirite libere Bertha von Suttner și Alfred Nobel, se întâlnesc. se creează încă de la început o prietenie puternică, care pare că poate trece peste orice obstacol. Dar ce se poate spune mai mult despre asta? De asemenea în filmul „Carl și Bertha”, iubirea dintre Carl Benz și Bertha Ringer este supusă unei probe...

Madame Nobel - O iubire pentru pace PREMIERĂ
pe 31, de la 21:00

Bertha von Suttner, născută contesa Kinsky, este prima femeie, care a luat Premiul Nobel în 1905. Cu 30 de ani  în urmă a lucrat ca secretară privată pentru Alfred Nobel. Încă de la început cele două spirite libere se simt atrase reciproc. Drumurile lor s-au despărțit, când puțin mai tîrziu Bertha a fugit cu Baronul von Suttner. Pentru Alfred Nobel, aceasta a rămas marea lui iubire, astfel că ulterior nu a mai reușit față de nimeni să mai lege o prietenie atât de apropiată.

Informații suplimentare

Regia: Urs Egger.
Distribuția: Birgit Minichmayr, Sebastian Koch, Philipp Hochmair, Johannes Herrschmann.

Noaptea Sfântă la Romance TV
pe 24, de la 21:00

Noaptea Sfântă la Romance TV stă sub semnul unei prietenii foarte strânse între doamne precum în filmul „Patru Sirene - O împărțire furtunoasă a cadourilor”.

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »