Noutăți în decembrie 2016 la HISTORY - Zona de televiziune

Noutăți în decembrie 2016 la HISTORY


Evadări celebre PROGRAME TEMATICE
în fiecare sâmbătă, din 3, de la 21:00

Luna aceasta investigăm câteva dintre cele mai faimoase evadări dintre istorie, cu ajutorul a două documentare în premieră: „Mărirea şi decăderea lui El Chapo” şi „D.B. Cooper: Caz închis?”. Sâmbătă, 3 decembrie, la ora 21:00, HISTORY® aruncă o privire asupra măririi şi decăderii ucigaşului, traficantului de droguri şi eroului popular Joaquin “El Chapo” Guzman. Povestea vieţii lui este bine-cunoscută, dar acest documentar de două ore ne prezintă informaţii fără precedent despre omul din spatele mitului şi despre influenţa cartelului său asupra Statelor Unite. Sâmbătă, 10 decembrie, la ora 21:00, HISTORY® prezintă în premieră documentarul “D.B. Cooper: Caz închis?”, în care examinăm povestea celebrului D.B. Cooper. Pe 24 noiembrie 1971, un bărbat la costum şi cravată a deturnat un avion al companiei Northwest Orient Airlines cu destinaţia Seattle, Washington. Bărbatul a anunţat echipajul că are o bombă în valiză şi a cerut 200.000 $ bani-gheaţă şi patru paraşute. La scurtă vreme după ce a primit răscumpărarea, a sărit din Boeingul 727 în noapte, undeva între Seattle şi Reno, Nevada, şi nu a mai fost văzut niciodată. În cei 45 de ani de la acest jaf celebru, FBI a investigat peste o mie de potenţiali suspecţi, dar întrebarea rămâne: cine a fost D.B. Cooper? A murit? A supravieţuit? Şi mai trăieşte oare şi azi?


Seriale favorite la HISTORY® SUITA DE CRĂCIUN
în timpul săptămânii, din 19, între 10:00-18:00

Anul se apropie de final şi HISTORY® vă aduce cele mai iubite zece episoade din cele mai populare seriale ale anului 2016! De Crăciun, deschideţi televizorul pe HISTORY® în fiecare zi de la ora 10:00 la ora 18:00 pentru a urmări episoade din „Războiul depozitelor” (19 decembrie), „Vânătorii de antichităţi” (23 decembrie) şi „Aşii amanetului” (26 decembrie). Crăciunul acesta, nu pierdeţi programele preferate, numai la HISTORY®!Războinicii NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
în fiecare luni, din 5 decembrie, de la 22:00

Serialul „Războinicii” examinează psihologia războinicilor, ritualurile de iniţiere şi alte ritualuri ale acestora, pentru a dezvălui ce îi face să se ridice deasupra restului omenirii, ce îi determină să lupte şi, în unele cazuri, să moară. Fiecare episod se concentrează asupra activităţilor prezentatorului Terry Schappert, un aventurier dinamic care vrea să descopere de ce calităţi ai nevoie pentru a fi războinic. De la războinicii Maori la cavalerii medievali, de la William Wallace la Ginghis Han, de la arme la ritualurile dinaintea bătăliei şi iniţieri, prezentatorul serialului „Războinicii” va sonda culturile celor mai faimoşi luptători din istorie.


În jurul lumii cu Ozzy și Jack PREMIERĂ ÎN CONTINUARE
în fiecare marţi, de la 21:00

Serialul „În jurul lumii cu Ozzy şi Jack” continuă cu noi episoade în care zeul heavy-metal-ului, Ozzy Osbourne, şi fiul lui, Jack, se bucură de călătoria vieţii lor. Jack, mare iubitor de istorie, îşi duce tatăl în jurul lumii, într-o aventură care îi va îmbogăţi spiritual pe amândoi. Nu vor avea fani, autobuze de turneu sau limite - doar o listă de locuri emblematice şi cu semnificaţie istorică, printre care Muntele Rushmore, Stonehenge, Alamo, Roswell, Colonia Jamestown şi Studiourile Sun. De la un depozit de rachete din timpul Războiului Rece la birourile criptografilor din Bletchley Park, de la visurile de aur ale minerului Randy „Şarpele-cu-clopoţei” până la muzeul de tancuri funcţionale de epocă al unui colecţionar avid, Ozzy şi Jack pun ochii - şi mâinile - pe istorie.

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »