Noutăți în decembrie 2016 la AXN - Zona de televiziune

Noutăți în decembrie 2016 la AXN

În luna decembrie, AXN a pregătit programe speciale pentru zilele festive, cu maratoane ale serialelor îndrăgite de fanii genului polițist/ procedural, dar și cu noi sezoane din producțiile zilei.


Crimele din Sandhamn MARATON
pe 1 și 2, de la 09:15

Romanele populare ale autoarei suedeze Viveca Stens prind viață în cele trei sezoane ale producției nordice Crimele din Sandhamn/ Sandhamn Murders. Acțiunea tuturor celor trei sezoane, fiecare având câte trei episoade, se desfășoară pe idilica insulă Sandhamn a arhipelagului din Stockholm.

În primul sezon, Nora Lindé (Alexandra Rapaport, The Hunt) descoperă un cadavru în timp ce înoată. Insula se află sub jurisdicția poliției din Nacka, așa că Thomas Andreasson (Jakob Cedergren, Those Who Kill), un polițist insomniac, cu o istorie tragică, ajunge la fața locului pentru investigații. Lucrurile se complică în curând.

În cel de-al doilea sezon, o petrecere de vară din jurul unei curse maritime se transformă într-un coșmar când unul dintre membrii echipelor din competiție este împușcat. Thomas Andreasson revine în peisaj pentru a descoperi criminalul.

În cel de-al treilea sezon, un copil găsește un membru uman în pădure. Investigația conduce către familia unei tinere de 18 ani, ce dispăruse cu un an în urmă. Povestea ia o turnură ciudată când o altă adolescentă dispare.

Informații suplimentare

Distribuția: Alexandra Rapaport, Jakob Cedergren.


Sherlock Holmes și Dr. Watson MARATON
pe 1, 2, 3 și 4, de la 15:15

Urmăriți pe AXN toate cele 24 de episoade ale sezonului al patrulea din îndrăgitul serial Sherlock Holmes și Dr. Watson, în weekend-ul prelungit de la începutul lunii decembrie.

Sherlock este foarte hotărât să nu revină la viciile care l-au distrus, dar asupra sa planează pericolul de a face închisoare pentru incidentul cu Oscar Rankin. Odată ce sunt concediați din departamentul de poliție, Sherlock și dr. Watson se concentrează pe un caz vechi, de câțiva ani, al dispariției a două femei.

Informații suplimentare

Distribuția: Jonny Lee Miller, Lucy Liu.


Numere MARATON
între 24-31, de la 07:10

Serialul spune povestea relației dintre Don Eppes, fratele său, Charlie Eppes, și tatăl acestora, Alan Eppes, precum și a eforturilor celor doi frați de a lupta contra infracțiunilor din Los Angeles, cu ajutorul logicii matematicii.

Informații suplimentare

Distribuția: Rob Morrow, David Krumholtz, Judd Hirsch.


Medium MARATON
între 24-31, de la 13:05

Allison Dubois (Patricia Arquette) lucrează pentru Departamentul de Procuroratură din Phoenix, unde îşi foloseşte abilităţile de medium pentru a rezolva diverse cazuri. Visele ei îi oferă deseori indicii despre oameni dispăruţi, iar când atinge pe cineva, Allison poate să vadă dincolo de faţadă, direct în sufletul persoanei. Ea încearcă să împace job-ul stresant cu rolurile de soţie şi mama a trei copii, inclusiv o fiică ce pare să aibă puteri asemănătoare.

Informații suplimentare

Distribuția: Patricia Arquette.


NCIS: Los Angeles MARATON
între 24-31, de la 17:05

Spin-off al seriei de succes NCIS, NCIS: LA îl are în prim plan pe agentul G. Callen (Chris O'Donnell), o legendă a poliției, ce lucrează într-un proiect special al NCIS. Callen conduce o echipă de super agenți sub acoperire.

Informații suplimentare

Distribuția: Chris O'Donnell, LL Cool J.


Frumoasa și bestia (sezonul 4) SEZON NOU
din 15, de la 15:10

Luna de miere a lui Vincent și Cat este brusc întreruptă. Vincent (Jay Ryan) și Cat (Kristin Kreuk) află de la J.T. (Austin Basis) că cineva încearcă să le expună identitățile de bestii. În timp ce încearcă să afle cine stă în spatele amenințării, Tess (Nina Lisandrello) se ferește să îi ajute, invidioasă pe ideea că toți reușesc să ducă vieți aparent normale.

Informații suplimentare

Distribuția: Kristin Kreuk, Jay Ryan.

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »