Noutăți în decembrie 2016 la AXN White - Zona de televiziune

Noutăți în decembrie 2016 la AXN White


Străina (sezonul 2) SEZON NOU
din 22, de la 23:10

Mult așteptatul sezon al doilea din „Străina” ajunge pe AXN White aproape de ajunul Crăciunului, pe 22 decembrie de la 23:10, pentru bucuria fanilor din România.

Claire Randal (Caitriona Balfe), o asistentă din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial se trezește deodată într-o Scoție a anului 1743, unde îl cunoaște pe fermecătoru lJamie Fraser (Sam Heughan). În cel de-al doilea sezon, Claire și Jamie ajung în Franța, hotărâți să se infiltreze în armata iacobită și să oprească bătălia de la Culloden. Cu ajutorul vărului său, Jared, un negustor local, Jamie și Claire pătrund în lumea sofisticată a societății înalte din Franța. Intrigile și petrecerile sunt la ordinea zilei, dar câștigurile politice sunt greu de obținut de către aceștia. Să altereze cursul istoriei este o provocare care le pune relația la încercare. Având în minte consecințele uriașe ale potențialului lor eșec, Claire și Jamie trebuie să oprească dezastrul cu orice preț.

Primele 12 episoade au fiecare câte o oră, iar al 13-lea și ultimul din sezon, 90 de minute.

Serialul produs de Sony Pictures Television este bazat pe romanele cu nume omonim, ale autoarei americane Diana Gabaldon. Producția a fost reînnoită pentru sezoanele al treilea și al patrulea.

Informații suplimentare

Distribuția: Alexandra Rapaport, Jakob Cedergren.

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.
Previous
Next Post »